Oλυμπιακός: Ποιος είναι ο καλύτερος Ποντένσε; (video)

Ο Πορτογάλος, επέστρεψε φέτος στο λιμάνι και είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων», που παλεύουν σε δύο μέτωπα, για τον τίτλο της Stoiximan Super League και για την πρόκριση στους «8» του UEFA Europa Conference League.

Στην πρόσφατη νίκη επί του Βόλου, ο Ποντένσε έκανε εκπληκτική εμφάνιση,

έδωσε μία ασίστ και μόνο από τύχη δε χρίστηκε σκόρερ, πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο, υπό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Συνολικά, ο 28χρονος, συμπλήρωσε 32 εμφανίσεις φέτος με τα «ερυθρόλευκα», με 22 στο πρωτάθλημα, 6 στο Europa League και από δύο σε Κύπελλο και UEFA Europa Conference League.

Συνολικά, έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δώσει 6 ασίστ, σε 1.951′ συμμετοχής, σύμφωνα με τo Transfermarkt. Προσφέρει δηλαδή γκολ ή τελική πάσα, κατά μέσο όρο κάθε σχεδόν 122′ συμμετοχής.

Με ποιον προπονητή όμως είδαμε τον καλύτερο Ποντένσε;

Οι αριθμοί δείχνουν…Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς με τον Ισπανό που ξεκίνησε τη χρονιά με τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος ήταν πιο αποδοτικός σε απόλυτους αριθμούς, από πλευράς γκολ και ασίστ, σε μεγαλύτερο όμως δείγμα αγώνων. Συγκεκριμένα, πρόσφερε γκολ ή ασίστ κάθε 96.7′ συμμετοχής.

Με τον Μεντιλίμπαρ, πλησιάζει αυτά τα νούμερα, καθώς συμμετέχει σε γκολ με…ρυθμό 107.75′ συμμετοχής! Ένα πολύ καλό ξεκίνημα με τον Ισπανό τεχνικό, που συνοδεύεται από τη γενικότερη αγωνιστική άνοδο των «ερυθρόλευκων» και σκορπίζει αισιοδοξία στον κόσμο της ομάδας, για τη συνέχεια της σεζόν.

Στο…μισό ματς που αγωνίστηκε υπό τον υπηρεσιακό Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, κατάφερε να σκοράρει, ενώ τα χειρότερα νούμερα είχε υπό τον Κάρλος Καρβαλιάλ, καθώς χρειαζόταν 302′ για να πετύχει γκολ ή να δώσει ασίστ!

Αναλυτικά:

Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΤΙΝΕΘ


Αγώνες: 14
Γκολ: 6
Ασίστ: 3
Λεπτά συμμετοχής: 871′
Λεπτά ανά γκολ ή ασίστ: 96.7′

Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ

Αγώνες: 11
Γκολ: 2
Ασίστ: –
Λεπτά συμμετοχής: 604′
Λεπτά ανά γκολ ή ασίστ: 302′

Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΣΩΤΗΡΗ ΣΥΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟ

Αγώνες: 1
Γκολ: 1
Ασίστ: –
Λεπτά συμμετοχής: 45′
Λεπτά ανά γκολ ή ασίστ: 45′

Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ

Αγώνες: 6
Γκολ: 1
Ασίστ: 3
Λεπτά συμμετοχής: 431′
Λεπτά ανά γκολ ή ασίστ: 107.75′

Keywords
Τυχαία Θέματα