Oλυμπιακός-Απόλλων 98-78: «Ζέσταμα» ενόψει Μπάγερν και Βιλερμπάν

Ο Ολυμπιακός έκανε…προθέρμανση ενόψει της “διαβολοεβδομάδας” στην Ευρωλίγκα και τις δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις που θα δώσει σε διάστημα 48 ωρών με την Μπάγερν και την Βιλερμπάν, νικώντας εύκολα τον Απόλλων Πατρών (98-78) για την 10η αγωνιστική της Βasket League. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Μουστάφα Φαλ που προφυλάχθηκε για να παίξει στα δυο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Απόλλωνας που γνώρισε

την 5η ήττα του στο πρωτάθλημα, ήταν ανταγωνιστικός, δεδομένης της ποιοτικής διαφοράς και της δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό και προσπάθησε να διατηρήσει την επαφή του με το σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός διατήρησε προβάδισμα ασφαλείας άνω των 10 πόντων και στις 4 περιόδους, ενώ στην τελευταία την αύξησε αναμενόμενα από την εξάντληση αντοχών των φιλοξενουμένων.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 22 πόντους, ενώ για τον Απόλλωνα Πάτρας ξεχώρισε ο Τσαλμπούρης με 18 πόντους. Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με φανέλα που έφερε το όνομα του αδικοχαμένου Στέβαν Γέλοβατς ενώ στο 13ο λεπτό, το παιχνίδι διακόπηκε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος Σέρβου παίκτη που φορούσε την φανέλα με τον αριθμό 13.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και στις δυο πλευρές του γηπέδου, ενώ κυρίως στην άμυνα, είχε συνέπεια και διάρκεια, χωρίς να επιτρέψει στον Απόλλωνα για δημιουργία, έστω και μερικής ανατροπής στο σκορ.

Δεκάλεπτα: 26-13, 51-38, 76-61, 98-78

H στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα