Oλυμπιακός: Αύξηση προσφοράς με μεγάλα bonus στον Μιλουντίνοφ και επιστροφή

Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την πρότασή του στον Μιλουτίνοφ στα επίπεδα που ήθελε ο Σέρβος σέντερ και όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Σέρβου σέντερ, θα παραγματοποιηθεί. Η Βίρτους Μπολόνια που είχε καταθέσει προσφορά 2 εκατ. ετησίως, αλλά ο “Μιλού” περίμενε τον Ολυμπιακό, ενώ η Μονακό απέσυρε την πρόταση των 2,5 εκ. ευρώ που ήταν

και η υψηλότερη.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά στα 2,7 εκατ. για υπογραφή εγγυημένου συμβολαίου δυο χρόνων, κάνοντας μικρή αύξηση στο πάγιο αποζημίωσης και δίνοντας μεγάλα bonus για κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Μεγάλο ρόλο στην συμφωνία έπαιξε η προσωπική επιθυμία του Μιλουντίνοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να διαμείνει ξανά στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την υπογραφή του συμβολαίου, γιατί ο Μιλουντίνοφ βρίσκεται στο Βελιγράδι.

Στη θητεία του στον Ολυμπιακό ο “Μίλου” μέτρησε 135 συμμετοχές στην Εuroleague, με 1.053 πόντους και 750 ριμπάουντ. Παράλληλα, με τη φανέλα των ερυθρολεύκων κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα το 2016 και αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα