Oι κορυφαίοι σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (pic)

Oι κορυφαίοι σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (pic)mkatsafaΤρί, 11/10/2020 - 13:11

Για πρώτη φορά εφέτος δύο ποδοσφαιριστές βαθμολογήθηκαν από το «whoscored.com», με 10.
Τερματοφύλακας: ΚΟΕΝ ΚΑΣΤΕΛΣ (Βόλφσμπουργκ)-8,45
Μία διαφαινόμενη εύκολη νίκη της Βόλφσμπουργκ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ, είχε δραματικό φινάλε. Οι «λύκοι» προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 2-1 με τον Ανταμιάν στο 87ο λεπτό καις το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε πέναλτι. Tην εκτέλεση ανέλαβε ο Νταμπούρ, όμως ο Κάστελς απέκρουσε στην

δεξιά του γωνία και έγινε ο ήρωας του αγώνα, δίνοντας στην ομάδα του το πολύτιμο τρίποντο. Αυτή ήταν μία από τις 4 σημαντικές του επεμβάσεις στο ματς γι΄αυτό πήρε και την υψηλότερη βαθμολογία, από οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα.

2. Αλεξάντρ Ουκιτζά (Μετς)-8,35
3. Άνχελ Χιμένεθ (Γρανάδα)-8,24

Αμυντικός: ΡΑΦΑΕΛ ΓΚΕΡΕΪΡΟ (Ντόρτμουντ)-8,95
Ο Ραφαέλ Γκερέιρο θα αισθάνεται θλιμμένος που η ομάδα του η Ντόρτμουντ έχασε το «Der Klassiker» από τη Μπάγερν και ενώ εκείνος αναδείχτηκε δικαιολογημένα σε «παίκτη του ματς». Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε δύο ασίστ στα γκολ που πέτυχαν ο Μάρκο Ρόις και ο Έρλινγκ Χάλαντ, δύο ασίστ που προήλθαν από τα συνολικά 8 περάσματα-κλειδιά του 27χρονου, αριθμός-ρεκόρ σε αγώνα της Μπουντεσλίγκα εφέτος.

2. Ροναέλ Πιέρ-Γκαμπριέλ (Μπρεστ)-8,40
3. Ανχελίνο (Λειψία)-8,34

Μέσος: ΧΕΝΡΙΧ ΜΙΧΙΤΑΡΙΑΝ (Ρόμα)-10.0
Το πρώτο δεκάρι εφέτος για ποδοσφαιριστή της Serie A ανήκει δικαιωματικά στον διεθνή Αρμένιο μέσο. Ο Μιχιταριάν είχε εντυπωσιακή απόδοση στη νίκη 3-1 της Ρόμα επί της Τζένοα. Πέτυχε χατ τρικ σε έξι τελικές, τα πρώτα γκολ του 31χρονου στο πρωτάθλημα, είχε πέντε πάσες-κλειδιά, τρεις επιτυχημένες ντρίμπλες, 5 τάκλιν, σε ένα υπέροχο απόγευμα για τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ.

2. Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν)-9,79
3. Εμπερέτσι Έζε (Κρίσταλ Πάλας)-9,13

Επιθετικός: ΖΟΑΟ ΦΕΛΙΞ (Ατλέτικο Μαδρίτης)-10.0
Μόλις στα 19 του χρόνια έφερνε το «βάρος» της μεταγραφής των 120 εκατομμυρίων ευρώ. Την περυσινή σεζόν πέτυχε 9 τέρματα σε όλη τη σεζόν και εφέτος έφτασε ήδη τα επτά με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 20χρονος επιθετικός είχε συμμετοχή στα 3 από τα 4 τέρματα που πέτυχε η ομάδα του στο 4-0 επί της Κάντιθ, σκοράροντας δύο φορές στις τρεις τελικές του προσπάθειες και είχε την ασίστ στο τέρμα που πέτυχε ο Λουίς Σουάρες. Είχε τέσσερις πάσες-κλειδιά, τρεις επιτυχημένες ντρίμπλες και πήρε για τρίτη φορά εφέτος το βραβείο «WhoScored man of the match» στη LaLiga.

2. Μπουλαγιέ Ντιά (Ρενς)-9,17
3. Όλι Γουότκινς (Άστον Βίλα)-9,12

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Roma - Ποδόσφαιρο Wolfsburg - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΤΑΛΙΑ Μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής στα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μπορούμε να αναδείξουμε τους κορυφαίους της αγωνιστικής. Article publish on Τρί, 11/10/2020 - 13:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα