Oι developers του Atlas ζητούν συγγνώμη για την κατάσταση του παιχνιδιού

Υπόσχονται να το διορθώσουν με καθημερινά updates.

Σύμφωνα με το PC Gamer, oι developers του Atlas ζήτησαν συγγνώμη για το κακό launch του παιχνιδιού σε Early Access και έχουν υποσχεθεί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με καθημερινές ενημερώσεις.

"Μεταξύ της έντασης της προετοιμασίας για την κυκλοφορία ενός τίτλου mmo και των αναγκών να προετοιμαστούμε για την ανάπτυξη της νέας υποδομής, δυστυχώς ξεφύγαμε από το χρονοδιάγραμμα

για την αρχική κυκλοφορία", ανέφεραν. "Είναι εύκολο να χάσεις τo "δάσος κοιτώντας το δέντρο", το οποίο θα πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει με την επικοινωνία με τους παίκτες".

Περισσότερα από το 70% των σχολίων παικτών του παιχνιδιού για το Steam είναι αρνητικά, με κριτική που κυμαίνεται από τα προβλήματα απόδοσης έως το τεράστιο grind. Η ομάδα δήλωσε ότι η "νούμερο ένα προτεραιότητα" είναι να αντιμετωπίσει "τα προβλήματα σταθερότητας, σύνδεσης και δεδομένων" και θα το κάνει μέσω τακτικών ενημερώσεων, συνήθως καθημερινά.

"Εκτιμούμε πραγματικά την υπομονή και την υποστήριξη όλων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σκοπεύουμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας μέσω συχνών ενημερώσεων που θα επιλύουν τα θέματα που έχουν σημασία για εσάς και θα βελτιώνουν το Atlas τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα".

Η ομάδα αποκάλυψε επίσης ότι το Atlas Dev Kit, το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες να δημιουργήσουν custom περιεχόμενο για το παιχνίδι και να το ανεβάσουν στο Steam Workshop, θα είναι έτοιμο στις 7 Ιανουαρίου, "αν όχι νωρίτερα".

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Final Fantasy Brave Exvius - Kingdom Hearts Collaboration Trailer MechWarrior 5: Mercenaries - Showing Off Fog and Water Effects - IGN First O WannaCry ξαναχτυπά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα