Off ο Ζαλμάς από τον Φοίνικα, in ο Παβλίσεβιτς

Ο εφησυχασμός και οι άκαρπες κινήσεις των νέων διοικούντων τον Φοίνικα έστειλαν στην πόρτα της εξόδου τον Νίκο Ζαλμά. Ο Αθηναίος τεχνικός - εκπαιδευτικός, περίμενε από τον Ιούλιο την απόσπασή του, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Ο Ζαλμάς εξάντλησε όλα τα περιθώρια και τις άδειες που μπορούσε να πάρει από το σχολείο όπου είναι διορισμένος στον Άγιο Στέφανο, ωστόσο δεν μπόρεσε να επιμηκύνει την παρουσία του στη Σύρο. Την προηγούμενη Δευτέρα έφυγε από τη Σύρο για την Αθήνα ευελπιστώντας ότι θα γυρνούσε
στο νησί με τον πολυπόθητο διορισμό στις αποσκευές του.

Αυτός δεν ήρθε ποτέ με τις αργοπορημένες τελευταίες κινήσεις των Συριανών να πέφτουν στο κενό. Οι υποσχέσεις υψηλόβαθμων στελεχών παρέμειναν υποσχέσεις με αποτέλεσμα ο "Sir Nick", όπως είναι το προσωνύμιο του Ζαλμά, να σηκώσει οριστικά άγκυρα από τη Σύρο.

Αντικαταστάτης του θα είναι ένας παλιός γνώριμος του Φοίνικα ο Σέρβος Παβλίσεβιτς, ο οποίος ήταν στον Συριανό πάγκο πριν από 4 χρόνια. Ο Σέρβος αναμένεται το Σαββατοκύριακο στη Σύρο. Στην Σαββατιάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον πάγκο του Φοίνικα κόντρα στον Παμβοχαικό στο Βραχάτι θα κάτσει ο Ζαλμάς που έστω και για ένα ματς θα παίξει, μετά από καιρό, αντίπαλος της ομάδας που ανέδειξε και αναδείχθηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα