Observer: «Πλησίασε τον Κόντε η Παρί»

Σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Observer».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου Νάσερ Αλ Κελαΐφι επιχείρησε την πρώτη προσέγγιση στον Ιταλό τεχνικό, με τον οποίο ελπίζει να αντικαταστήσει τον Ουνάι Εμερι την επόμενη σεζόν.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι υποψήφιοι, όπως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους, ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Μαουρίσιο
Ποτσετίνο της Τότεναμ.

Ο Κόντε από την πλευρά του δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο έχει κινηθεί η Τσέλσι στη μεταγραφική αγορά μέχρι τώρα και για το γεγονός ότι δεν έρχονται στην ομάδα οι παίκτες που εκείνος έχει εισηγηθεί.

Αντίθετα με τους Λονδρέζους, οι διοικούντες την Παρί δεν είναι καθόλου φειδωλοί στις μεταγραφικές δαπάνες και έχουν ξεκαθαρίσει ότι στόχος τους είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την ώρα η επικοινωνία ΠαρίΚόντε παραμένει ακόμα ανεπίσημη, αφού εκφράστηκε απλά και μόνο η επιθυμία να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα