O Σαλάχ δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του! (pics, video)

Υστερία επικρατεί στην Αίγυπτο για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος διαμαρτύρεται γιατί δεν μπορεί να...ξεμυτίσει από το σπίτι του!

Ο άσος της Λίβερπουλ επέστρεψε στην πατρίδα του μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, λίγο πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Όμως δεν μπορεί να ...βρει την ησυχία του, καθώς η διεύθυνση του σπιτιού του διέρρευσε, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται
στην είδοδο εκπρόσωποι των ΜΜΕ και θαυμαστές του, που του ζητούν να βγει έξω για να τον αποθεώσουν! Τελικά, επιστρατεύτηκε η αστυνομία προκειμένου να απομακρύνει τους «περίεργους».

«Κάποιος δεν μπορεί να βγει ούτε από το σπίτι του για να προσευχηθεί λόγω όσων κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι. Αυτό δεν έχει κάνει με την αγάπη, είναι έλλειψη σεβασμού και επαγγελματισμού», έγραψε ο Σαλάχ στο Twitter, διαμαρτυρόμενος για την διατάραξη της προσωπικής του ζωής.

اللي بيحصل من بعض الصحفيين وبعض الناس أن الواحد مش عارف يخرج من البيت علشان يصلي العيد. دا ملوش علاقة بالحب. دا بيتقال عليه عدم احترام خصوصية وعدم احترافية.

— Mohamed Salah (@MoSalah) 5 June 2019

صور متداولة من أمام منزل محمد صلاح بقريته في نجريج pic.twitter.com/GA63R3Ovd7

— AlAhram Sports (@AlAhramSports) 5 June 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα