O Robert De Niro μάλλον θα συνεργαστεί με τους Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio

To τρίδυμο ξανά μαζί σε νέα ταινία.

Ο Robert De Niro φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο "Killers of the Flower Moon" του Martin Scorsese, με τον Leonardo DiCaprio

Σύμφωνα με το slashfilm.com, ο Scorsese βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Osage County της Oklahoma ψάχνοντας

τοποθεσίες για την νέα κινηματογραφική μεταφορά. Η ταινία βασίζεται στα αληθινά γεγονότα και το μυθιστόρημα του David Grann που έλαβαν μέρος τη δεκαετία του '20. Μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους, οι κάτοικοι της πόλης αρχίζουν να πεθαίνουν ένας-ένας. Καθώς ο αριθμός των νεκρών ολοένα και αυξάνεται, το FBI αναλαμβάνει την υπόθεση μόνο για να ανακαλύψει μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες και ένα από τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα στην ιστορία των ΗΠΑ.

O Eric Roth έγραψε το σενάριο. Ο Scorsese θα είναι παραγωγός μαζί με τους Dan Friedkin και Bradley Thomas της εταιρεία παραγωγής Imperative Entertainment, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου το 2016. Η Emma Tillinger Koskoff της Sikelia Productions και η Appian Way Productions θα είναι επίσης παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας.

Οι DiCaprio και Scorsese έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στις εξής ταινίες: "Gangs of New York" (2002), "The Aviator" (2004), "The Departed" (2006), "Shutter Island" (2010) και "The Wolf of Wall Street" (2013). Το "The Aviator" απέσπασε 11 Βραβεία Όσκαρ, ενώ το "The Wolf of Wall Street" μόλις πέντε.

Οι Scorsese και De Niro έχουν συνεργαστεί σε εννιά ταινίες, τα "Mean Streets" (1973), "Taxi Driver" (1976), το οποίο κέρδισε Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, "New York, New York" (1977), το οποίο κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες, Καλύτερης Ταινίας Κωμωδίας ή Μιούζικαλ, Α' Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου για τον De Niro και την Liza Minnelli, "Raging Bull" (1980), το οποίο χάρισε στον De Niro Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου, "The King of Comedy" (1982), "Goodfellas", το οποίο έδωσε στον Joe Pesci το Όσκαρ Β' Αντρικού Ρόλου, "Cape Fear" (1991), "Casino" (1995), για την ταινία η Sharon Stone κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου, και "The Irishman" (27 Σεπτεμβρίου στο Netflix).

Το τρίδυμο έχει συνεργαστεί στην ταινία μικρού μήκους, "The Audition" (2015)

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο σχετικά με την ταινία.

IGN GreeceΟ Will Smith πολεμάει τον νεότερο εαυτό του στο νέο trailer του "Gemini Man"Ο James Cameron συγχαίρει την Marvel για τους Εκδικητές τηςΑποκαλύφθηκε το cast που θα τα βάλει με ζόμπι στο "Army of Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα