O Joel Embiid των Philadelphia 76ers στο εξώφυλλο του NBA Live 19

Let's get ready to rumble!

Ενώ η βραδιά των NBA Awards ανακοίνωσε Houston Rocket του James Harden ως MVP του πρωταθλήματος, το κέντρο της Philadelphia 76ers Joel Embiid έλαβε άλλη τιμή.

Η Embiid, η τρίτη γενική επιλογή στο σχέδιο NBA του 2014, αποκαλύφθηκε

ότι ήταν ο αθλητής της κάλυψης της EA Sports 'NBA Live 19.

Ο Embiid είναι ο πρώτος 76er που θα λάβει θέση στο cover ενός NBA Live τίτλου, αν και ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες στην ιστορία της ομάδας, ο Allen Iverson, ήταν ο αθλητής των πρώτων πέντε τίτλων NBA 2K από το 1999-2003. Ο James Harden ήταν ο αθλητής που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του NBA Live 18.

Ο αθλητής θα είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους σούπερ σταρ του NBA που μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε στο Career Mode του NBA Live 19, The One.

H EA ανακοίνωσε ότι το NBA Live 19 θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου σε PlayStation 4 και Xbox On, ενώ το δωρεάν demo θα έρθει στις 24 Αυγούστου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Τι νέο μας φέρνει το τελευταίο update του Call of Duty: WW2E3 2018: To Soulcalibur VI έχει ημερομηνία κυκλοφορίαςE3 2018: Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts 3 PS4 Pro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα