O Eddie Murphy θα γίνει και πάλι ο Πρίγκιπας Akeem για το "Coming to America 2"

Sequel μετά από 30 χρόνια.

Sequel αποκτά η κλασική κωμωδία του 1988, "Coming to America", με τον Eddie Murphy να ξαναγίνεται ο Akeem και με τον Craig Brewer (Empire, Hustle & Flow) να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount Pictures, το στούντιο πίσω από την πρώτη ταινία, προσπαθεί να επαναφέρει την πλειοψηφία του αρχικού cast για το sequel, δηλαδή

τους Arsenio Hall ως Semmi, Shari Headley ως Lisa McDowell, John Amos ως Cleo McDowell και James Earl Jones ως Jaffe Joffer.

Η πρώτη ταινία περιστρεφόταν γύρω από την αναζήτηση συζύγου του Πρίγκιπα Akeem, διάδοχο του βασιλικού θρόνου του φανταστικού κράτους της Αφρικής, Zamunda, στο Queens της Νέας Υόρκης. Η συνέχεια θα επικεντρώνεται στην ανακάλυψη του Akeem ότι έχει γιο και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να γνωρίσει τον διάδοχό του.

"Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, είμαι ενθουσιασμένος που σας ανακοινώνω την επίσημη ύπαρξη του 'Coming to America 2'", είπε ο Murphy. "Έχουμε συγκεντρώσει μια καταπληκτική ομάδα με αρχηγό τον Craig Brewer, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στο 'Dolemite', και ανυπομονώ να φέρω αυτούς τους κλασικούς και αγαπημένους χαρακτήρες ξανά στη μεγάλη οθόνη”.

Οι Murphy και Brewer ολοκλήρωσαν πρόσφατα τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του Netflix, "Dolemite is my name", της βιογραφικής κωμωδίας για τον Rudy Ray Moore, γνωστό για τον ρόλο του ως Dolemite, στη σειρά ταινιών της δεκαετίας του '70.

Ο Kenya Barris, γνωστός για τα "Black-ish", "Girls Trip" και το επικείμενο "Shaft", θα γράψει το σενάριο, το οποίο βασίζεται στην ιστορία των Barry Blaustein και David Sheffield, τους σεναριογράφους της αρχικής ταινίας.

Ο Murphy θα είναι παραγωγός, ενώ οι Kevin Misher και Barris θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά όλοι ελπίζουν τα γυρίσματα να ξεκινήσουν το 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΣτο μεγάλο cast του "The French Dispatch" προστέθηκε ο Henry WinklerAnne Hathaway και Tim Robbins στο περιβαλλοντολογικό δράμα του Todd HaynesΤο Σωματείο Σκηνοθετών ανακοινώνει τις υποψηφιότητες του για το 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα