No VAR, no party για την Μπενφίκα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε 2-0 την Μπενφίκα και πέρασε στην ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αν και το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, αλλά δυσκολεύοντα να πατήσουν την περιοχή του Βλάχοδήμου, ο οποίος μαζί με τον Σάμαρη ξεκίνησαν στην ενδεκάδα των Πορτογάλων.

Το γκολ που έβαλε το νερό στο αυλάκι ήρθε στο 37', όταν το σουτ του Γκατσίνοβιτς σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βλαχοδήμου και ο εκτεθειμένος
Κόστιτς την έστειλε στα δίχτυα. VAR δεν υπάρχει στο Γιουρόπα Λιγκ, σημαιάκι δε σηκώθηκε ποτέ κι έτσι έγινε το 1-0. Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν αποβλήθηκε ο Μπρούνο Λάζε, ο προπονητής της Μπενφίκα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Μπενφίκα πίεσε με τον Ζοάο Φέλιξ, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν πλέον ένα γκολ και το βρήκαν στο 67' με τον Ρόντε, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή τον Βλαχοδήμο, δίνοντας σκορ πρόκρισης.

Στο 85' η Μπενφίκα ακούμπησε το γκολ που χρειαζόταν, αλλά ο Σάλβιο που είχε περάσει ως αλλαγή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά σε 14 περιπτώσεις που οι Πορτογάλοι έχουν νικήσει με 2 γκολ διαφορά στο πρώτο παιχνίδι και αποκλείονται.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Χασέμπε, Άμπραχαμ, Φαλέτ(90' Βίλεμς), Ντα Κόστα, Ζέλσον Φερνάντες, Ρόντε(85' Τόρο), Κόστιτς, Γκατσίνοβιτς, Ρέμπιτς, Γιόβιτς(76' Πασιένσια).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιντα(79' Ζόνας), Ζαρντέλ, Ντίας, Γκριμάλδο, Ζέντσον Φερνάντες, Σάμαρης(70' Πίτσι), Φέισα, Σίλβα(72' Σάλβιο), Ζοάο Φέλιξ, Σεφέροβιτς..
Keywords
Τυχαία Θέματα