Nέες θέσεις στο Nο Finish Line της Αθήνας που αρχίζει την Τετάρτη!

Την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο No Finish Line της Αθήναςκαι να προσφέρουν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί», έχουν ακόμα 550άτομα!

Μετά τις επιβεβαιώσεις των εγγραφών που ολοκληρώθηκαν αργάτο βράδυ της Δευτέρας, έχουν απελευθερωθεί 550 ατομικές θέσεις οι οποίεςκαι διατίθενται από σήμερα με κόστος 7 ευρώ και θα δοθούν μέχριεξαντλήσεως τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στηΓραμματεία του αγώνα, πλησίον τουΚέντρου Επισκεπτών (είσοδος ΚΠΙΣΝ απόΕυριπίδου & Δοϊράνης), στοΚέντρο Πολιτισμού

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , σήμερα 24 Απριλίου και ώρες 12:00 έως 20:00 και για 96 ώρεςσυνεχόμενα από τις 25 Απριλίου και ώρα 12:00 έως τις 29 Απριλίουκαι ώρα 12:00. Τις ίδιες ώρες γίνεται και η παραλαβή του υλικού γιαόλους τους δρομείς.

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα14:00. Την έναρξη θα παρουσιάσει από τις 19:30 ο ηθοποιός καισεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης που στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα ενώ θα υπάρχεικαι live εμφάνιση στη σκηνή του No Finish Line με τους Quilombo καιμετά με τους Sbaraquack.

Οι δρομείς μέσα στη διάρκεια των 90 ωρών του No Finish Line,μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή τηςνύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν καιγια όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω απότο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτουν, θα πηγαίνουν 50 λεπτά στο «Μαζί για το Παιδί».

Μεγάλοι Χορηγοί του 2ου No Finish Line Athens, είναι γιαδεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στηνΕλλάδα Εθνική Ασφαλιστική, καθώς επίσης και η διεθνής στοιχηματικήεταιρεία, πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης Sportingbet.

Eπίσημοι Χορηγοί είναι η Protergia, ο Τομέας Ενέργειας τηςΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στηνΕλλάδα, τα πρώτα σε ποιότητα και πωλήσεις ελληνικά νερά Βίκος και ηκορυφαία κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen.

Χορηγός εκπαίδευσης είναι ο πρωτοπόρος εκπαιδευτικόςοργανισμός Όμηρος και χορηγός φιλοξενίας ο ξενοδοχειακός Όμιλος ΧΑΝΔΡΗ, οοποίος διαχειρίζεται τρεις ιδιόκτητες μονάδες στην Αθήνα, στηΘεσσαλονίκη και στη Χίο. Media Partner είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η κορυφαία ελληνικήμπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου, η διεθνής εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, οΌμιλος Ιατρικού Αθηνών που προσφέρει κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίεςεδώ και 33 χρόνια, η διεθνής εταιρεία συμπληρωμάτων και προγραμμάτωνδιατροφής Herbalife και τα φυσικά καλλυντικά Βee Cera. Επίσημοι Υποστηρικτές είναι η διεθνής αλυσίδα καταστημάτωνλιανεμπορίου Lidl, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων οικιακών ειδώνPraktiker, η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος και η εταιρεία ναυαγοσωστώνLifeguard Hellas. Χορηγοί εστίασης είναι οι εταιρείες Μπεγνής Catering και Δειπνοσοφιστήριον, καθώς και το Canal Cafe στο ΚέντροΠολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε
μήνυμα στο [email protected]
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα
social media της διοργάνωσης.
http://nflathens.com/
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/
https://twitter.com/NFLAthens
https://www.instagram.com/nflathens/
Keywords
Τυχαία Θέματα