Nations League: Δοκάρια το Βέλγιο, γκολ η Ιταλία

Τρεις μήνες μετά τον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που είχε θριαμβεύτρια την Ιταλία, οι «ατζούρι» νίκησαν πάλι και επέστρεψαν στις επιτυχίες, μετά από αήττητο 37 συνεχόμενων αγώνων που τελείωσε στο ματς με την Ισπανία.
Τα τέρματα του Νικολό Μπαρέλα (46΄) και του Ντομένικο Μπεράρντι (64΄) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αποδείχθηκαν αρκετά για να επικρατήσει, 2-1 στο Τορίνο και να κατακτήσει την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Το Βέλγιο μείωσε 2-1 στο 86ο λεπτό όταν ο επιθετικός της Κλαμπ Μπριζ, Τσαρλς Ντε Κετελάρε τελείωσε ιδανικά μια γρήγορη αντεπίθεση,

πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα με την Εθνική ομάδα. Οι Βέλγοι είχαν τρία δοκάρια με τον Σαλεμάκερς στο 25′, τον Μπατσουαγί στο 60′ και τον Καράσκο στο 83′.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Έμερσον, Μπαρέλα (70′ Κριστάντε), Λοκατέλι, Πελεγκρίνι (71 Ζορζίνιο), Μπεράρντι (90+1′ Ινσίνιε), Ρασπαντόρι (65′ Κεάν), Κιέζα (90+2′ Μπερναντέρσκι)
Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντεναγέρ, Βερτόνχεν, Καστάν, Βίτσελ, Τίλεμανς (59′ Ντε Μπρόινε), Σαλεμάκερς (59′ Ντε Κετελάρε), Βάνακεν, Μπατσουαγί, Καράσκο (87′ Τροσάρντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα