NBA: Πήραν προβάδισμα Πίστονς και Θάντερ (video)

Τα «πιστόνια» επικράτησαν 111-101 των Κλίβελαντ Καβαλίερς εντός έδρας. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Κέιντ Κάνιγχαμ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους, ενώ ο Τομπάιας Χάρις τον ακολούθησε με 20 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 23 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν σταμάτησε στους 22 πόντους.

Στο άλλο ματς, η «αστραπή» δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στους «λιμνανθρώπους», τους οποίους νίκησε με 108-90. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τσετ Χόλμγκρεν, ο οποίος είχε 24 πόντους, ενώ από 18 πόντους είχαν

οι Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ και Ατζάι Μίτσελ. Από την άλλη πλευρά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σταμάτησε στους 27 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Στους 18 πόντους ο Ρουί Χατσιμούρα για τους φιλοξενούμενους.

Τα αποτελέσματα:

Πίστονς-Καβαλίερς 111-101 (1-0)
Θάντερ-Λάικερς 108-90 (1-0)

Τα σχετικά βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα