NBA: Όμορφες εικόνες σε δύσκολες μέρες

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δυσκολεύει τις ζωές όλων μας και σε ολόκληρο τον πλανήτη με αυτές του τις…παραστάσεις να ευχόμαστε και να ελπίζουμε να είναι και οι τελευταίες μετά από δυο χρόνια ταλαιπωρίας αλλά και εικόνων που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ.

Παρά τις δυσκολίες η ζωή συνεχίζεται και αυτό θα πρέπει να συμβαίνει με τους επιστήμονες να δουλεύουν όπως κάνουν πυρετωδώς την τελευταία διετία και όλους τους υπόλοιπους να προσπαθούμε να κάνουμε τις ζωές μας να “αγγίζουν” όσο το δυνατό περισσότερο το φυσιολογικό.

Είναι

πολύ όμορφο λοιπόν που βλέπουμε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη να φιγουράρουν στις κορυφές των δυο περιφερειών ομάδες που μοιάζουν απλόχερα την…αισιοδοξία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Για τους Μπουλς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, όσοι είμαστε γύρω στα 40 και πάνω πάντα περιμένω την επιστροφή και την επέλαση των “ταύρων” αλλά δυστυχώς για τις επόμενες γενιές εκείνης της αξεπέραστης εποχής η κληρονομιά είναι…υπερβολικά βαριά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Όπως και να έχει και εδώ η μπασκετική ζωή θα πρέπει να συνεχιστεί και τώρα οι Ντερόζαν, Λαβίν, Βούτσεβιτς, Μπολ και το υπόλοιπο ελπιδοφόρο ρόστερ προσπαθεί να μην λυγίσει από το βάρος και να δημιουργήσει μια νέα όμορφη ιστορία διαφορετικής υφής σαφώς αλλά με πρωταγωνιστές που έχουν τις δικές τους ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά και ταλέντο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Στην κορυφή της Δύσης βρίσκουμε την τελευταία αυτοκρατορία του ΝΒΑ η οποία επέστρεψε, όπως θα κάνει (επιτέλους) και την Κυριακή μετά από περίπου 2.5 χρόνια ο Κλέι Τόμπσον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Οι Γουόριορς προεξάρχοντος του ηγέτη τους Στεφ Κάρι είναι απολαυστικοί. Έχουν βάλει και πάλι πολύ δυνατές βάσεις διαθέτοντας ποιότητα, εμπειρία αλλά και την αίγλη των παικτών που πρωταγωνίστησαν στα προηγούμενα “χρυσά” χρόνια, ενώ ταυτόχρονα κυλάει και…φρέσκο αίμα στις φλέβες τους με την επόμενη φουρνιά να προετοιμάζεται ώστε να πάρει τα ηνία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Είναι άγνωστο το που θα φτάσουν “ταύροι” και “πολεμιστές” ειδικά με τις τωρινές συνθήκες που ελπίζουμε σύντομα να αλλάξουν και να περάσουμε πλέον σε συνθήκες φυσιολογικές. Όπως και να έχει η εικόνα αυτών των δυο ομάδων δεν μπορεί παρά να φέρνει ένα κλίμα αισιοδοξίας αλλά και να μοιράζει πολλά…μπασκετικά χαμόγελα!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα