NBA Draft: «Μπορεί μέχρι και lottery pick ο Ποκουσέφσκι»

NBA Draft: «Μπορεί μέχρι και lottery pick ο Ποκουσέφσκι»basket1thanosΣάβ, 11/14/2020 - 20:24

Μετράμε αντίστροφα για το φετινό Draft του NBA (18/11), το οποίο θα είναι διαφορετικό από άλλες χρονιές λόγω του Covid-19. 

Ένας από τους αθλητές που ανεβάζουν μέρα με τη μέρα τις μετοχές τους είναι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Ο 18χρόνος Σέρβος του Ολυμπιακού θεωρείται πλέον σοβαρός υποψήφιος για να επιλεχθεί στην πρώτη "14άδα"

του Draft, δηλαδή να είναι το λεγόμενο lottery-pick.

«Πολλά στελέχη ομάδων πιστεύουν ολοένα και περισσότερο ότι ο “Poku” θα γίνει lottery pick», γράφει το ringer.com στο τελευταίο του mock draft, "στέλνοντας" τον Ποκουσέφσκι στους Σακραμέντο Κίνγκς και στο νούμερο 12.

Και άλλες ιστοσελίδες τον κατατάσσουν στην πρώτη 20άδα. Ενδεικτικά το «yardbarker» τον τοποθετεί στο νούμερο 14 (Μπόστον Σέλτικς), το «sbnation» στο νούμερο 17 (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) και το «ESPN» στο νούμερο 18.

Ό,τι και αν συμβεί ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι δεν θα πέσει κάτω από το νούμερο 25 του φετινού draft αφού έχει "ξετρελάνει" τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι του έχουν υποσχεθεί ότι θα τον επιλέξουν, εφόσον είναι διαθέσιμος μετά τα πρώτα 24 πικ.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΑΜΕΡΙΚΗ Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ringer» πολλοί παράγοντες του ΝΒΑ υποστηρίζουν ότι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού θα επιλεχθεί στις πρώτες 14 θέσεις του φετινού NBA Draft (18/11). Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 20:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα