Mπριζ – Γάνδη 0-3: Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στον τελικό! (hls)

Η ομάδα του Χέιν Φανχάζεμπραουκ άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής μόλις στο 2ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Οτζίτζα – Οφόε, αυτός σούταρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μινιολέ μετά από κόντρα στον Ενσοκί.

Η Μπριζ είχε κάποιες ευκαιρίες με Φανάκεν και Ανταμιάν στη συνέχεια, αλλά η Γάνδη ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις και έκανε το 0-2 με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Κάστρο – Μόντες στο 35‘, ενώ στο 39’ μπορούσε το 0-3 καθώς είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ντεπουάτρ.

Και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στραβά για την Μπριζ, καθώς στο 52′ έμεινε με δέκα λόγω

δεύτερης κίτρινης του μέσου Οντόι, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Γάνδη έκανε και το 0-3 με κεφαλιά του Ντεπουάτρ μετά από σέντρα του Σαμουάζ.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν τυπική διαδικασία, με τη Γάνδη να παίρνει την πρόκριση στον τελικό για έκτη φορά στην ιστορία της, για να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιό της και πρώτο από το 2010.

Η αντίπαλός της θα βγει την Πέμπτη από τη ρεβάνς Άντερλεχτ – Έουπεν (21:45, Novasports1HD), με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο 2-2.

Μπριζ (Σχρόουντερ): Μινιολέ – Μάτα (83′ Μάτα), Μέχελε, Ενσοκί (74′ Ρίκα) – Σκοβ Όλσεν (63′ Σόμπολ), Ριτς (63′ Ντοστ), Οντόι, Φανάκεν, Μπιουκάναν – Ανταμιάν (63′ Μπαλάντα), Λανγκ.
Γάνδη (Φανχάζεμπραουκ): Ρουφ – Οκούμου, Ενγκαντέ, Τορουναρίγκα (76′ Χανκ – Όλσεν) – Σαμουάζ (81′ Φορτούνα), Ντε Σαρτ, Κουμς, Κάστρο – Μόντες – Οτζίτζα – Οφόε (76′ Γιούλσαγκερ) – Τισουντάλι, Ντεπουάτρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα