Mπελότι: Στο ραντάρ των Μίλαν και Γιουβέντους

Mπελότι: Στο ραντάρ των Μίλαν και ΓιουβέντουςgdouskasΠαρ, 02/12/2021 - 21:44

Ο Αντρέα Μπελότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Μίλαν και Γιουβέντους, όπως αποκαλύπτουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. 

Ο Ιταλός επιθετικός ενδεχομένως να είχε αποχωριστεί την «γκρανάτα» από το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο εν όψει της συμμετοχής του στο Euro με την εθνική Ιταλίας, ήθελε να έχει εγγυημένη φανέλα

βασικού στην ομάδα του, για να μην χάσει τις πιθανότητές του σε ότι αφορά στη συμμετοχή του στην αποστολή των «ατζούρι».

Επομένως το προσεχές καλοκαίρι –το συμβόλαιό του λήγει το 2022- η κατάσταση δεν θα είναι η ίδια.

Μίλαν και Γιουβέντους τον έχουν πολύ υψηλά στη λίστα τους, με τους «ροσονέρι» να μην αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του…αιώνιου εχθρού που έχει η Γιουβέντους με την Τορίνο. 

Ο αρχηγός της Τορίνο έχει πετύχει συνολικά 103 γκολ σε 213 αναμετρήσεις με την Τορίνο από το 2015 και μετά, όταν πήρε μεταγραφή από το Παλέρμο.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Torino - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Torino ΙΤΑΛΙΑ Εν όψει του προσεχούς Euro ο Ιταλός επιθετικός δεν έφυγε από την Τορίνο για να έχει εγγυημένα λεπτά συμμετοχής, ωστόσο το επόμενο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη «γκρανάτα». Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 21:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα