Mίτσελ: Πηγαίνει για άνοδο στη Σ. Αραβία

Ο Μίτσελ, μετακόμισε στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας τον περασμένο Οκτώβριο, επιστρέφοντας στους πάγκους, μετά το τέλος της θητείας του στον Ολυμπιακό τον Απρίλιο.

Ξεκίνησε με ήττα στο ντεμπούτο του τον Νοέμβριο, αλλά πλέον η ομάδα του είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τελευταίο ματς ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Αλ Νάζμα.

Η Αλ Καντσία, είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 34 πόντους σε 15 αγώνες,

εννέα μπροστά από την τέταρτη. Οι τρεις πρώτες ομάδες, ανεβαίνουν στο πρωτάθλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο και των υπόλοιπων αστέρων.

Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Σαουδάραβες, αλλά υπάρχουν και παίκτες με θητεία στην Ευρώπη και τη γνωστή του Μίτσελ, La Liga, όπως ο αμυντικός Άλβαρο Γκονθάλεθ (Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ μεταξύ άλλων), ο τερματοφύλακας Τζοέλ Ρόμπλες (Ατλέτικο, Έβερτον, Μπέτις, Λιντς) και ο Αργεντινός επιθετικός, Λουτσιάνο Βιέτο (Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο, Σεβίλλη, Βαλένθια, Σπόρτινγκ Λ.).

Φυσικά, αν έρθει η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, σίγουρα θα υπάρξουν ενισχύσεις, με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη ομάδα κάνει…κουμάντο ο πανίσχυρος διάδοχος του θρόνου της Σ. Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα