Mιλουτίνοφ: «Πρέπει να αφυπνιστούμε»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιωθεί στα επόμενα ματς της Euroleague για να πετύχει τους στόχους του στην κανονική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα:

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια,
ιδιαίτερα στην έδρα μας. Οι αντίπαλοί μας ήταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Είναι μια δύσκολη ήττα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Είχαμε κι άλλες βαριές ήττες, γι’ αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε. Ποτέ δεν νιώθεις καλά όταν χάνεις ένα παιχνίδι. Όταν μάλιστα δέχεσαι 90 πόντους, ειδικά μέσα στην έδρα σου, δεν μπορείς να αναδειχτείς νικητής, ιδιαίτερα στη Euroleague. Τιμώρησαν κάθε λάθος και απέδειξαν ότι είναι καλή ομάδα, παρά τη χαμηλή θέση τους στη βαθμολογία Τα έκαναν όλα καλά και εμείς δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε».

Για την δεύτερη θέση: «Θα δούμε αν θα μας επηρεάσει για τη κατάληψη της δεύτερης θέσης αυτή η ήττα. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια στην κανονική περίοδο. Κάθε ήττα είναι δύσκολη. Ήταν μια βαριά ήττα, αλλά τώρα θα πρέπει να αφυπνιστούμε και να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Είμαστε ακόμα δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα, ακόμη και με αυτή την... άσχημη ήττα».

Για την στάση του κόσμου: «Είναι σημαντικό να μας υποστηρίζουν. Τους χρειαζόμαστε, πάντα μας δίνουν δύναμη και λυπούμαστε που παρουσιάσαμε τέτοια εικόνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα