Microsoft: Το κλασικό Skype θα παραμείνει ζωντανό

Εσείς ποια έκδοση προτιμάτε;

Καλά νέα για όσους χρησιμοποιούν το παλιότερο Skype. Η Microsoft άκουσε τα σχόλια σας για το Skype 8 και αποφάσισε να ξανακοιτάξει τα σχέδια της για την παύση υποστήριξης του Skype 7 (aka του κλασικού Skype).

Η νέα

απόφαση ακολουθεί την κυκλοφορία του Skype 8 τον προηγούμενο μήνα και την ανακοίνωση ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του Skype 7 την 1η Σεπτεμβρίου. Τώρα αυτό το σχέδιο άλλαξε.

"Μετά τα σχόλια των καταναλωτών, θα συνεχίσουμε την υποστήριξη του Skype 7 (Skype classic) για κάμποσο καιρό ακόμα", έγραψε η Microsoft σε forum της. "Οι χρήστες μας μπορούν να χρησιμοποιούν το Skype classic μέχρι τότε".

Η εταιρεία δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς σημαίνει το "κάμποσος καιρός ακόμα". Αλλά, τουλάχιστον όσοι προτιμούσαν αυτή την έκδοση του προγράμματος θα μπορούν να το ευχαριστηθούν για λίγο περισσότερο.

Το Skype 8, που κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου, προσφέρει νέες λειτουργίες όπως chat media γκαλερί που σου επιτρέπει να βρίσκεις αρχεία, links και φωτογραφίες που έχετε μοιραστεί σε συζητήσεις σας, επισημάνσεις με @, την δημιουργία δικών σας θεμάτων και την δυνατότητα να "εκφράσετε τι αισθάνεστε με emoticons κατά την διάρκεια των video calls ή με αντιδράσεις σε μηνύματα σε συζητήσεις".

Αν και η Microsoft λέει ότι προσφέρει "την εμφάνιση και αίσθηση του Skype που αγαπάτε", αρκετοί χρήστες διαφωνούν. Από την κυκλοφορία του, υπήρχαν ισχυρές αντιδράσεις στα forums της εταιρείας σχετικά με την νέα έκδοση και την συνέχιση της υποστήριξης του Skype 7".

Πηγή: PCMAG Greece

IGN GreeceH Microsoft προσπαθεί να σταματήσει τα "ανεπιθύμητα" Windows Update rebootsΟι πρώτες πληρφορίες για τη Next-Gen κονσόλα της MicrosoftΠρωτοφανή έσοδα για το Gaming Division της Microsoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα