Mέσι: «Φαίνεται ότι ο διαιτητής ήθελε να ισοφαρίσει η Ολλανδία!» (vid)

Ο αρχηγός της Αργεντινής, τα έβαλε με τον Ισπανό μετά το τέλος του αγώνα που είδε την ομάδα του να προκρίνεται στα πέναλτι, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι κράτησε πάνω από δέκα λεπτά καθυστερήσεις.

Οι «οράνιε» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 90+11′ για να στείλουν το ματς στην παράταση και ο Μέσι σχολίασε:

«Ο διαιτητής δεν ήταν κατάλληλος. Δε θέλω να μιλάω για τον ρέφερι γιατί κινδυνεύω με τιμωρία. Δεν μπορώ να πω αυτά που πιστεύω. Η ΦΙΦΑ όμως πρέπει να το ξαναδεί αυτό. Δεν μπορεί να τον βάζει σε τέτοια ματς, δε γίνεται ο διαιτητής να μην είναι κατάλληλος. Κράτησε δέκα λεπτά καθυστερήσεις,

τα φάουλ που έδινε, φαινόταν σα να ήθελε να ισοφαρίσει η Ολλανδία».

Για το ματς και την πρόκριση ο Μέσι πρόσθεσε:

«Δεν ήταν για να πάει στην παράταση, πόσο μάλλον στα πέναλτι. Υποφέραμε πολύ, αλλά ήταν ένας προημιτελικός Μουντιάλ. Είμαστε ευγνώμονες στον ”Ντίμπου” (σ.σ.: το παρατσούκλι του τερματοφύλακα Μσρτίνες), δεν τα παρατήσαμε ποτέ, τα δώσαμε όλα και πιέσαμε. Αυτά ήταν τα κλειδιά του αγώνα. Το απολαμβάνουμε κι εμείς και ο κόσμος, πάμε βήμα – βήμα και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, όπως κάνουμε τελευταία. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίζουμε με ένταση, επιθυμία, να καταλαβαίνουμε τη ροή του παιχνιδιού και πώς πρέπει να παίξουμε κάποια στιγμή. Χρειαζόμασταν αυτή τη χαρά για εμάς και όλο τον λαό μας».

Ο Μέσι, μετά το τέλος του αγώνα πλησίασε τον πάγκο της Ολλανδίας και είχε λεκτική διαμάχη με τον προπονητή της Λουί Φαν Χάαλ, με τον αργεντίνικο Τύπο να αναφέρει πως του είπε «μιλάς πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα