Match of the week: Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης

Δύο από τις ομάδες που βρέθηκαν στο περυσινό final-4 συγκρούονται στην Κωνσταντινούπολη με φόντο την τρίτη τους νίκη στην Ευρωλίγκα.

Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνουν το 3-1 στο παιχνίδι της εβδομάδας, προερχόμενες από διαφορετικό μομέντουμ. Οι Τούρκοι μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπαρτσελόνα, απάντησαν με 2 στα 2, με "αίμα" απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και σχετικά εύκολα στην Βαλένθια. Αντίθετα η Βασίλισσα έφυγε για πρώτη φορά με σκυμένο κεφάλι από το γήπεδο, καθώς η Ζάλγκιρις της "έσπασε" το αήττητο στο Κάουνας.

Η Ρεάλ μετράει 7 νίκες στη σειρά ανεξαρτήτως έδρας,
απέναντι στην ομάδα του Αταμάν, καταγράφοντας εντυπωσιακά στατιστικά στην επίθεση σε αυτά τα παιχνίδια. Με μέσο όρο που ακουμπάει τους 87 πόντους, ο προπονητής της Εφές πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει την "πυρηνική" ισπανική επίθεση. Τελευταία νίκη της Εφές ήταν στα πλέι οφ του Απριλίου του 2015, το 75-72 εντός έδρας χάρις στο τρίποντο του Τζάνινγκ στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στην περυσινή αναμέτρηση των δύο στην Κωνσταντινούπολη, η Εφές πέταξε στα σκουπίδια διαφορά 14 πόντων στο 29ο λεπτό, 74-60 για να γνωρίσει την ήττα στο καταστροφικό για εκείνη τελευταίο δεκάλεπτο, με 82-84. Σε αυτή την τελευταία περίοδο οι Τούρκοι σημείωσαν μόλις 8 πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα