Mαρτίνς: «Περήφανοι για Σισέ, καλή εξέλιξη για όλους» (vid)

Mαρτίνς: «Περήφανοι για Σισέ, καλή εξέλιξη για όλους» (vid)ageorgiΠαρ, 01/29/2021 - 16:12

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τη μετακόμιση του Παπέ Σισέ στη Σεντ Ετιέν και το πώς θα ωφελήσει τον Ολυμπιακό αλλά και τον παίκτη.

Αναλυτικά:

«Θα τον συγχαρούμε για την εξέλιξη στην καριέρα του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Με την άφιξη του Σωκράτη (σ.σ. Παπασταθόπουλου)

υπήρχαν πολλοί παίκτες σε αυτή τη θέση, ήταν μια καλή εξέλιξη και οικονομικά για τον σύλλογο, για όλες τις πλευρές. Είμαστε περήφανοι για τον Παπέ, του έχουμε ιδιαίτερη αγάπη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Mαρτίνς: «Περήφανοι για Σισέ, καλή εξέλιξη για όλους» Submitted by ageorgi on Παρ, 01/29/2021 - 15:41 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MARTINS_GIA_CISSE_290121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τη μετακόμιση του Παπέ Σισέ στη Σεντ Ετιέν και το πώς θα ωφελήσει τον Ολυμπιακό αλλά και τον παίκτη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τη μετακόμιση του Παπέ Σισέ στη Σεντ Ετιέν και το πώς θα ωφελήσει τον Ολυμπιακό αλλά και τον παίκτη. Article publish on Παρ, 01/29/2021 - 16:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα