Mαρσέιγ – Ναντ 2-0: «Εκτελεστής» Ομπαμεγιάνγκ!

Ο 34χρονος στράικερ, πήρε σωστά την μπάλα δύο φορές σε όλο το παιχνίδι και πέτυχε ισάριθμα τέρματα, σκοράροντας σε πέμπτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με ισάριθμες νίκες για την ομάδα της Μασσαλίας, υπό τις οδηγίες του Ζαν Λουί Γκασέ!

Τα «καναρίνια» κυνήγησαν το ματς της 25ης Αγωνιστικής της Ligue 1 μέχρι το τέλος και ίσως άξιζαν κάτι περισσότερο, αλλά τους έλειπε ένας…Ομπαμεγιάνγκ και έτσι με δύο σερί ήττες, έπεσαν στην 16η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ με ομάδα της Ligue 2.

H Nαντ, ξεκίνησε με μεγάλη

ευκαιρία του Κοτσά στο 3′, όμως στο 17′ ο Σαρ από δεξιά, γύρισε παράλληλα, ο Ομπαμεγιάνγκ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και σκόραρε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 45′, όταν μετά από προσπάθεια του Κοτσά, ο Σισοκό έκανε σουτ στην περιοχή, αναγκάζοντας τον Λόπεθ σε πολύ καλή επέμβαση.

Στο β΄, οι Εντιάι και Βερετού έκαναν ευκαιρίες αρχικά για τη Μαρσέιγ, όμως η Ναντ με επιθετικογενείς αλλαγές, κυνήγησε την ισοφάριση και έφτασε κοντά, με τους Καστελετό και Τραορέ.

Στο 80′ ωστόσο, η Μαρσέιγ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κοντογκμπιά έκανε πάσα στον Ομπαμεγιάνγκ, αυτός με δόση τύχης πέρασε και τον τερματοφύλακα Λαφόντ, σκοράροντας από πλάγια θέση, για το τελικό 2-0.

Μαρσέιγ (Γκασέ): Λόπεθ – Μεϊτέ, Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Γκαρσία (59′ Μερλάν) – Βερετού, Γκέι (59′ Κοντογκμπιά), Χαρίτ – Σαρ (90′ Ενρίκε), Εντιάι (58′ Ονανά), Ομπαμεγιάνγκ (82′ Μουμπανιά).
Ναντ (Γκουρβενέκ): Λαφόντ – Αμιάν (46′ Μοχάμεντ), Τζεμέρτ, Καστελετό, Ζεζέ, Κοτσά (68′ Κοκό) – Σισοκό, Αουγκούστο (82′ Μπαμπά), Τσιριβέγια (46′ Μολέ)- Καντεβέρε (61′ Τραορέ), Σάιμον.

Keywords
Τυχαία Θέματα