MLS : Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι αποθεώνει τον Μέσι

Σε συνέντευξή του στην El Pais ο Χόρχε Μας, ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι αναφέρθηκε στην μεγάλη μεταγραφή της ομάδας του το φετινό καλοκαίρι τον Λιονέλ Μέσι και στο τι μπορεί να δώσει στο Αμερικανικό πρωτάθλημα.

“To 2019 αποφασίσαμε να κάνουμε το Μαϊάμι συνώνυμο του ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ωραία η ζωή εκεί και δεν πληρώνουμε και φόρους. Για να πείσουμε τον Μέσι

ήταν σημαντικό και το στοιχείο της οικογένειας. Έχουμε σχεδόν την ίδια ώρα για παράδειγμα με το Ροσάριο την γενέτειρά του. Ήταν σημαντικό να του πουλήσουμε και την ίδεα για το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι η μεγαλύτερη εμπορική αγορά του πλανήτη. Ο Μέσι μπορεί να κάνει την MLS ένα από τα τρία σημαντικότερα πρωταθλήματα του κόσμου. Θα ανεβάσει το πρωτάθλημα σε άλλο επίπεδο. Έρχεται για να αφήσει το στίγμα του και δεν θα το κάνει μόνο ποδοσφαιρικά. Όταν αποχωρήσει θα έχει ακόμη μετοχές της ομάδας. Φαντάζομαι ότι η ζωή του μετά το ποδόσφαιρο θα είναι σαν αυτή του Ντέιβιντ Μπέκαμ ή του Μάικλ Τζόρνταν. Θα μπορεί να συνεχίσει την δουλειά του σε μια αγορά που δεν σταματά να αναπτύσσεται. Θα έχει ευκαιρίες που δεν θα βρει σε άλλες χώρες” αναφέρει ο Αμερικανο-Κουβανός επιχειρηματίας.

Ο Μας αναφέρει επίσης ότι το συμβόλαιο του θα είναι μεταξύ 50 και 60 εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο που είναι αρκετά λιγότερα από αυτά που του προσέφεραν από την Σαουδική Αραβία ενώ μιλησε για το ενδεχόμενο να είναι ξανά συμπαίκτης στην Ίντερ Μαϊάμι με τον Σέρτζιο Μπουσκέτς.

“Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε στην ομάδα παίκτες υψηλού επιπέδου γύρω από τον Μέσι. Μιλάμε με τον Μπουσκέτς σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Στα αποδυτήρια θα είναι πολύτιμος ειδικά και για τους νεαρούς παίκτες μας” ενώ πρόσθεσε πως έχει ήδη μιλήσει και με τον Τζόρδι Άλμπα αλλά και τον Άνχελ ντι Μαρία για την προοπτική του Μαϊάμι.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του ομάδα και δήλωσε πως από το 1973 είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι γνωρίζεται καλά με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Παράλληλα έχει αγοράσει και την Σαραγόσα και έδωσε την υπόσχεση πως σε πέντε χρόνια ο σύλλογος θα έχει ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης και θα βρίσκεται στην Λα Λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα