Λαμία παντός καιρού!

Με πέναλτι του Μπαράλες η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων στο Κύπελλο. Κακό ματς σε απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο. Ευκαιρία ισοφάρισης με Χατζηγιοβάνη στο τέλος για την ομάδα του Δώνη, ο οποίος μετά την τριήμερη ίωση είδε το ματς από μπουθ του γηπέδου στη Λαμία.

Στα χιόνια πέρυσι, η Λαμία
νίκησε με 4-0 εντός έδρας, υπό βροχή επικράτησε σήμερα με 1-0, πάλι σε ματς Κυπέλλου! Λαμία παντός καιρού...

Α’ Ημίχρονο
Το βασικό στη Λαμία για τους ποδοσφαιριστές ήταν να κρατήσουν την ισορροπία τους και μετά τη μπάλα στα πόδια τους. Το θέαμα πέρασε αναγκαστικά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Ματς σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, με πολύ νερό να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές στη μεταφορά της μπάλας και στις πάσες, με τη Λαμία και τον Επστάιν να έχει κλασική ευκαιρία από πάσα Πλιάτσικα, τετ-α-τετ με τον Διούδη, κλωτσάει περισσότερο νερό παρά μπάλα, άουτ.

Πρώτο μέρος με μια μόνο τελική προσπάθεια για τη Λαμία, η οποία προσαρμόστηκε πιο γρήγορα από τον Παναθηναϊκό στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και έδειξε διάθεση να κρατήσει τη μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Κεφαλιά του Κουρμπέλη, η μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά δεν μπορεί να σκοράρει ο Πούγγουρας, στην καλύτερη στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος, σε κλειστό ματς, χωρίς ρυθμό και φάσεις.

Β’ Ημίχρονο
Πέναλτι ο Πούγγουρας στον Τομάς σε μπάσιμο στην περιοχή, 1-0 ο Μπαράλες, προβάδισμα για τη Λαμία που χάνει ευκαιρία και με τον Δημούτσο για το 2-0 στο 62’.

Με την είσοδο του Εμμανουηλίδη , ο Δώνης γυρίζει το σύστημα σε 4-4-2 για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Βέργος το σουτ, στη γραμμή ο Αντέτζο, μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό για την ισοφάριση.

Πιο επιθετικοί οι πράσινοι μετά την αλλαγή συστήματος, απείλησαν με ισοφάριση στο φινάλε και με τον Χατζηγιοβάνη στο 86' και το 88'.

Λαμία: Μπαντής (60’ Κατσίκας), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Τόμας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Επστάιν (Μπερτόλιο 67’), Καραμάνος (Σκόνδρας 76’), Μπαράλες

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Γιόχανσον (Μουνιέ 69’), Κουρμπέλης, Τζανδάρης (Δώνης 84’), Χατζηθεοδωρίδης (62’ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Βέργος
Keywords
Τυχαία Θέματα