"Πάγωσαν" στο Τορίνο

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα "κόλλησαν" στο 0-0, με τους "μπλαουγκράνα" να "σφραγίζουν" την πρωτιά στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και τους "μπιανκονέρι" να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να μάθουν αν θα τους ακολουθήσουν στους "16" της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήγε στους 11 βαθμούς, ενώ αυτή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στους 8. Οι Ιταλοί μειονεκτούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, οπότε ξέχασαν οριστικά τις όποιες ελπίδες για την πρώτη θέση, αλλά από την άλλη, για να χάσουν τη δεύτερη θα πρέπει
να συμβεί... τρελός συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Για την ακρίβεια, για να περάσει δεύτερη η Σπόρτινγκ, η οποία νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό και έφτασε τους 7 βαθμούς, θα πρέπει να νικήσει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και την ίδια ώρα να μη νικήσει η Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης" τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι είναι πλέον αδιάφοροι βαθμολογικά.

Η νταμπλούχος Ιταλίας είχε απόψε τις ευκαιρίες να "κλειδώσει" την πρόκριση, αλλά τόσο ο Κόστα στο 2ο μόλις λεπτό, όσο και ο Ντιμπάλα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τερ Στέγκεν. Η μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος ήταν αυτή του 22', όταν η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράκιτιτς πέρασε απ' όλους και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μπουφόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την είσοδο του Μέσι στο 56' ο ρυθμός έπεσε. Η "Μπάρτσα" πήρε την κατοχή, αλλά η μεγάλη φάση ήταν για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, με τον Ντιμπάλα να πλασάρει στην κίνηση εκτός περιοχής και τον Τερ Στέγκεν να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπενατιά, Ρουγκάνι, Κουαδράδο (71' Μαρκίζιο), Κεντίρα, Πιάνιτς (66' Μπεντανκούρ), Σάντρο, Ντιμπάλα, Κόστα (85' Ματουιντί), Ιγουαΐν

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ντίνε, Ουμτιτί, Σεμέντο, Ινιέστα (82' Άλμπα), Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Μπούσκετς, Σουάρες, Ντεουλοφέου (56' Μέσι)
Keywords
Τυχαία Θέματα