Live: Ολυμπιακός-Μπούρσα 2-2

Η εξέλιξη του πρώτου τελικού του Τσάλεντζ Καπ γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπούρσα στο κλειστό του Ρέντη, από το novasports.gr.

Παρότι ξεκίνησε καλά και παίρνοντας ενέργεια από το κοινό του, ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο σετ από την Μπούρσα με 17-25. Oι ερυθρόλευκες μπήκαν πολύ δυνατά και
προηγήθηκαν 9-3, παρόλα αυτά οι Τουρκάλες αντέδρασαν και "ροκανίζοντας" τη διαφορά, έτρεξαν επιμέρους 11-3 για το 12-14. Το σετ από εκεί και πέρα "στράβωσε" εντελώς για τον Ολυμπιακό, με την Μπούρσα να κάνει με άνεση το 0-1.

Οι γηπεδούχες έδειξαν σοκαρισμένες από τη απώλεια του πρώτου σετ, με αποτέλεσμα να μπει πολύ άσχημα στο δεύτερο. Η Μπούρσα προηγήθηκε με 7 (8-15) στα μέσα του σετ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να το μαζέψει και χάρη στις Νίεμερ, Χίπε, τα κατάφερε! Με συνεχόμενους άσους, οι ερυθρόλευκες ισοφάρισαν σε 22-22 αλλά και πάλι στο φινάλε, δεν είχαν το κάτι παραπάνω προκειμένου να πάρουν το πρώτο τους σετ. Το τελικό 23-25 έφερε την Μπούρσα στο 0-2.

Άλλος Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο για το τρίτο σετ! Οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς, ήταν καταιγιστικές σε όλα τα επίπεδα, ενώ ήταν χαρακτηριστικό πως από τη στιγμή που η Μπούρσα κατάλαβε πως δεν είχε ελπίδα για το σετ, φύλαξε δυνάμεις για τη συνέχεια. Το τελικό 25-7 (!) έφερε τις ερυθρόλευκες στο 1-2.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ, με το ματς να έχει εξελιχθεί σε "μάχη χαρακωμάτων". Η Μπούρσα ξέφυγε με 5 στα μέσα του σετ (10-15) ωστόσο ήταν το σημείο που ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε και έκανε φοβερή αντεπίθεση μέχρι το τέλος του σετ και το 2-2! Με επιμέρους 15-3 και τη Χίπε να κάνει τη διαφορά, οι ερυθρόλευκες έβαλαν τον κόσμο του "Μ. Μερκούρη" ακόμα πιο γερά στο παιχνίδι με το 25-18 να φέρνει τον τελικό στα ίσια.

Το κείμενο ανανεώνεται
Keywords
Τυχαία Θέματα