Με τριάρα στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ κατέληξε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον «Δικέφαλο» να κερδίζει 3-1 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Σάκχοφ, Κάνιας, Κουλούρης οι σκόρερ του ΠΑΟΚ, ντεμπούτο για Μουλέν, ενώ για τον Ατρόμητο που σκόραρε
ο Βασιλακάκης, η ευχάριστη έκπληξη ήταν Κωτσόπουλος, ο οποίος άφησε θετικότατες εντυπώσεις στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε με την ομάδα του Περιστερίου.

Στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές. Ο ΠΑΟΚ δεν έδειχνε διάθεση να ρισκάρει, ενώ και ο Ατρόμητος δεν είχε τρόπο να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Πασχαλάκη.

Η επιλογή να «χτυπήσει» την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ και τον Αζεβέδο δεν έφερε αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν από ωραία συνεργασία του Κουλούρη με τον Σάκχοφ, ο Ουκρανός μέσος από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Μίρκοβιτς. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, ούτε από πλευράς ΠΑΟΚ, ούτε Ατρόμητου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Κάναντι πέρασε στο ματς τον Κωτσόπουλο και τον Βασιλακάκη, αντί των Ντάουντα και Ντιγκινί. Οι αλλαγές του Αυστριακού προπονητή έφεραν αποτέλεσμα, αφού ο Ατρόμητος έγινε πιεστικός κλείνοντας στα καρέ του τον ΠΑΟΚ. Η δικαίωση για την ομάδα του Περιστερίου ήρθε στο 54’ με τον Βασιλακάκη να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο 66’ ο Κωτσόπουλος, ο οποίος στο ντεμπούτο του ήταν εξαιρετικός, έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κάνιας με δυνατό σουτ από 25 μέτρα έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Το γκολ του Ισπανού αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους, η άμυνα των οποίων δεν είχε σταθερότητα και το πλήρωσε, όταν από εξαιρετική μεταβίβαση του Μπίσεσβαρ, ο Κουλούρης με σουτ έκανε το 1-3 στο 79’.

Τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 87ο λεπτό, όταν από φάουλ του Ούμπιδες, ο Ρισβάνης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κωτσόπουλος τη δεύτερη, όμως ο Πασχαλάκης εκτινάχθηκε για να διώξει σε κόρνερ.

Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ατρόμητου ο Κωτσόπουλος, ο οποίος στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε ασίστ, ενώ έχασε και δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Keywords
Τυχαία Θέματα