"Χριστουγεννιάτικο αστέρι" ο Ατρόμητος στην Τρίπολη!

Ο Ατρόμητος κέρδισε τη χριστουγεννιάτικη μάχη των αστεριών και επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη 1-0 με γκολ του Βασιλακάκη στο ένατο λεπτό και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Kυπέλλου Ελλάδας!

Ο Σάββας Παντελίδης δεν άλλαξε κάτι στην διάταξη της ομάδας (4-2-3-1), δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε Σελίν και Μπέρτο, ενώ χρόνο συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα βρήκαν οι Ισνάλντο και Μαδίντα οι οποίοι το τελευταίο διάστημα
ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών.

Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε να εκκινήσει το ματς με σύστημα 3-5-2, όπως ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τον ΑΟΚ στην Κέρκυρα και τριάδα στην άμυνα τους Καρασαλίδη, Χατζηισαϊα και Ρισβάνη.

Ο Αστέρας μπορεί να θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του στο ματς, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πανηγύρισε με το γκολ του Θοδωρή Βασιλακάκη στο ένατο λεπτό. Ο Βασιλακάκης με ψυχολογία στη ύψη πέτυχε ακόμα ένα όμορφο γκολ, μετά από εκείνο κόντρα στον ΑΟΚ για τη Superleague.

Οι γηπεδούχοι πάγωσαν και δέχτηκαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δύο ευκαιρίες με Χατζηισαϊα και Ουάρντα, όμως το 1-0 παρέμεινε. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Μανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη ο Αστέρας επέστρεψε με τον Τόνσο να παίρνει τη θέση του Μαδίντα και τον Σάββα Παντελίδη να στηρίζεται στην επιτυχημένη συνταγή του πρωταθλήματος με στόχο την ισοφάριση.

Ο Ατρόμητος σταδιακά άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις και να χάνει την επικινδυνότητα του, ωστόσο ο Αστέρας δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί αν και είχε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον πρώτο του σκόρερ, τον Μιχάλη Μανιά.

Ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρόμητου ρίσκαρε και κράτησε τις τρεις αλλαγές του για το τέλος του ματς, ρίχνοντας τον ρυθμό πίεσης που προσπαθούσε να μεταδώσει η ομάδα της Τρίπολης στο χορτάρι.

Το τελικό σκορ βρίσκει τον Ατρόμητο να χαμογελά, καθώς θα κάνει απόλυτα χαρούμενες γιορτές, μένοντας αήττητος σε πρωτάθλημα και κύπελλο απ' τις 20 Νοεμβρίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα πήρε κεφάλι πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι με τους Αρκάδες στις 10 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (55' Μπέρτος), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Μαδίντα (46' Τόνσο), Καλτσάς, Ισνάλντο (77' Δουβίκας), Μανιάς

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Κυβρακίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (87' Κυριακίδης) , Ντιγκινί, Ουάρντα (90+ Ούμπιντες)
Keywords
Τυχαία Θέματα