Ligue 1: Τα έχανε η Μαρσέιγ, τα έβαζε η Νιμ (vid)

Ligue 1: Τα έχανε η Μαρσέιγ, τα έβαζε η Νιμ (vid)gliorisΣάβ, 01/16/2021 - 20:10

Η αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά άρχισε με τις καλύτερες για τη Μαρσέιγ όμως η εξέλιξη της έφερε απογοήτευση στην ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας. 

Οι γηπεδούχοι "έβαλαν στη μέγγενη" τη Νιμ από το πρώτο λεπτό ωστόσο δε μπόρεσαν να λυγίσουν τον τερματοφύλακα της Μπαπτίστ Ρενιέ που έκανε σημαντικές επεμβάσεις για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Παράλληλα η αστοχία του Φλοριάν Τοβέν από το σημείο του πέναλτι στέρησε από τη Μαρσέιγ την ευκαιρία να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια, ενώ η απόκρουση του Γιοάν Πελέ στην κεφαλιά του Μούσα Κονέ, απέτρεψε την αντίθετη εκδοχή με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. 

Ο Νίκλας Ελίασον είχε τρεις τελικές στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας στις δύο τα πρώτα του τέρματα με τη φανέλα της Νιμ, μετά από ισάριθμες ασίστ του Αλακούς. 

Η Μαρσέιγ ευτύχησε να μειώσει με τον Νταρίο Μπενεντέτο μετά το λάθος του Κούμπας στο 85ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Ρενέ.

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille - Ποδόσφαιρο Nimes - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille ΓΑΛΛΙΑ Η Νιμ επέστρεψε μετά από 8 ματς στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 της Μαρσέιγ στο Οράνζ Βελοντρόμ. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 20:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα