Ligue 1: «Σαρωτική» η Μονακό, «ανάσανε» η Οσέρ

Με εντυπωσιακή απόδοση και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μονακό επικράτησε με το ευρύ 5-2 της Μετς, για έβδομη φορά στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η ομάδα της Λωρραίνης, προηγήθηκε με τον Χαμπίμπ Ντιαλό στο 13ο λεπτό και οι Μονεγάσκοι ισοφάρισαν στο 28΄με τον Μίκα Μπίρεθ που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης σκόραρε για το 2-1 ο Άνσου Φάτι, ισοφάρισε 2-2 με πέναλτι του Γκοτιέ Χέιν η Μετς, αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Άνσου Φάτι στο 83΄, το αυτογκόλ του Κουαό στο

86΄, για να γράψει το τελικό 5-2 ο Ζορζ Ιλενικενά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο «Stade de l Abbe Deschamps», η εκ των ουραγών Οσέρ ανάσανε βαθμολογικά, μετά τη νίκη της 1-0 επί της Τουλούζ, η οποία ήταν αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Οσέρ, έχοντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, πήραν το πολύτιμο τρίποντο με το γκολ του Ντάνιελ Ναμάσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Τέλος στο Στάδιο «Οσεάν», οι ισόβαθμες στη 16η θέση Χάβρη και Λοριάν παρέμειναν ισόβαθμες, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Η ομάδα του Ολιβιέ Πανταλονί προηγήθηκε 1-0 με το τέρμα του Αϊγεγκούν Τοσίν στο 21ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Σουμαρέ, δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα