La Liga: Τα γκολ του Ντεμπελέ στη σεζόν 2022-23 (vid)

Το καλοκαίρι του 2022 ήταν στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι πίστεψε σε εκείνον, του έδωσε ρόλο και πήρε πίσω κομμάτι της εμπιστοσύνης του στον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο 26χρονος Γάλλος αμφισβητήθηκε όσο λίγοι στη Βαρκελώνη, αφού οι εντυπωσιακοί αριθμοί που παρουσίαζε σε γκολ και ασίστ καθώς και η επιδραστικότητα στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ δεν συνεχίστηκαν στην Ισπανία.

Αρκετοί τραυματισμοί τον έφεραν πίσω

και δε του επέτρεψαν να έχει σταθερό ρυθμό. Παράλληλα η πτώση της απόδοσης συνολικά της Μπαρτσελόνα επηρέασε και την δική του εικόνα στο γήπεδο.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι τραυματισμοί δεν έλειψαν. Παρόλα αυτά ο Ουσμάν Ντεμπελέ συμμετείχε σε 12 από τα γκολ της ομάδας του καταγράφοντας 5 τέρματα και 7 ασίστ στη συνολική στατιστική της σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο έχει ήδη φτάσει τα 24 γκολ και 34 ασίστ σε 127 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Ακόμη κι αν ο Τσάβι αποφασίσει να αλλάξει τις επιλογές του, δεδομένα έχει ανεβάσει και πάλι την τιμή ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Μπαρτσελόνα είχε δαπανήσει 135 εκατομμύρια ευρώ πριν 6 χρόνια…

Keywords
Τυχαία Θέματα