La Liga : Τα στιγμιότυπα της 6ης αγωνιστικής (hls)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Ανώτερη η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί με τους Ροντρίγκο (18′) και Βαλβέρδε (36′), Η Ατλέτικο με αντεπίθεση διαρκειας και προφανώς στο καλύτερο φετινό της παιχνίδι, “εξαφάνισε” τη βασίλισσα φθάνοντας σε ένα μάλλον τυχερό γκολ στο 83′ από άστοχη έξoδο του Κουρτουά με τη μπάλα να βρίσκει στον ώμο του Ερμόζο και να καταλήγει στα δίχτυα! Ο ίδιος παίκτης πρόλαβε στη συνέχεια να δει

δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί!

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Μπέτις – Χιρόνα 2-1

Νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Σεβίλλης, καθώς η Χιρόνα κατάφερε να προηγηθεί με τον Αρνάου Μαρτίνες στο 7’.
Η πολύ καλή ομάδα του Πελεγκρίνι ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 15’ και ο ίδιος παίκτης στο 71’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ 2-1

Στο Σαν Σεμπαστιάν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το Νορβηγό Σόρλοθ στο 17’. Δύο λεπτά αργότερα ο Εντού Εσπόζιτο έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μπράϊς Μέντες στο 29’ διαμόρφωσε το 2-1 που έμεινε τελικό αποτέλεσμα!

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 1-1

H ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε να αιφνιδιάσει το «κίτρινο υποβρύχιο» με το γκολ του Όλιβες Τόρες στο 8ο λεπτό.
Η Βιγιαρεάλ, που δεν αγωνίζονταν στη φυσική της έδρα αλλά στο «Κιουδάδ ντε Βαλένθια» – το γήπεδο της Λεβάντε – έφτασε στην ισοφάριση με το γκολ του Άλεξ Μπαένα στο 51’

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οσασούνα – Χετάφε 0-2

H τακτική της Χετάφε και η διαχείριση της… ηρεμίας, μέτρησαν στην Παμπλόνα όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν τους βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Χουάν Ιγκλέσιας (30’) και Αλβάρες (76’).
Με δέκα παίκτες έμειναν οι γηπεδούχοι στο 43’ καθώς αποβλήθηκε ο Αργεντίνος φορ Άβιλα και με δέκα η ομάδα της Καστίλλης στις καθυστερήσεις όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαξίμοβιτς

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-2

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, με τον Τρέχο στο 5ο λεπτό αλλά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβνέρδε ήταν σε άλλο ένα ματς πειστική! Στο 14’ο Ινιάκι Γουίλιαμς ισοφάρισε , στο 28’ ο Σάνσετ έφερε την ολική ανατροπή για τους Βάσκους και στο 33’ ο Νίκο Γουίλιαμς έκανε το 3-1.
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο μείωσε στο τελικό σκορ, δέκα λεπτά πριν το φινάλε…

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Βαλένθια – Θέλτα 3-0

Οι «νυχτερίδες» ξεπέρασαν την ομάδα του Βίγκο στη βαθμολογία καθώς τη νίκησαν στο «Μεστάγια» έπειτα από ένα ματς που ήταν κάπως πιο ανταγωνιστικό στα 2/3 του!
Ως τότε οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Καστιγιέχο (37’) ενώ οι αντίπαλοί τους προσπαθούσαν να βρούνε απαντήσεις, ώσπου να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο Αργεντινός Τσέρβι στο 59ο λεπτό!
Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ για την Βαλένθια που πέτυχαν ο Μάρκος Αντρέ (83’) κι ο Αντρέ Αλμέϊδα (93’)

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Μπαρτσελόνα – Έλτσε 3-0

Άνετα όσο δείχνει το τελικό σκορ, κι ακόμα πιο… εύκολα, αν σκεφτεί κανείς το ότι οι φιλοξενούμενοι έμεινα με παίκτη λιγότερο μόλις στο 14’ (λόγω της αποβολής του Γκοντζάλο Βερντού), νίκησε η Μπαρτσελόνα την Έλτσε στο «Καμπ Νου». Δύο γκολ σημείωσε ο Λεβαντόφσκι (31’, 48’) φθάνοντας πλέον τα οκτώ στο πρωτάθλημα, κι ένα – το πιο όμορφο – ο Ολλανδός Ντεπάϊ στο 41ο λεπτό!

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Μαγιόρκα – Αλμερία 1-0

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η Μαγιόρκα, πιο αποτελεσματική, πήρε τους βαθμούς της νίκης απέναντι στους Ανδαλουσιάνους με γκολ του Πάμπλο Μαφέο στο 25ο λεπτό!

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Κάντιθ 0-1

Με μια μικρή έκπληξη άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής στην Ιβηρική χώρα. Η Κάντιθ έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες κατάφερε να αντέξει τις πιέσεις της Βαγιαδολίδ και με τον έμπειρο φορ της Νεγκρέδο στις καθυστερήσεις… «απέδρασε» με τους τρεις πόντους βαθμούς της στο πρωτάθλημα!

** Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα