K17 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1: «Πέταξε» για τελικό ο «Δικέφαλος»! (hls)

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σ’ όλη την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και τελικά πήρε τη νίκη με 3-1 αλλά και το “εισιτήριο” για τον τελικό του Πρωταθλήματος.

Το προβάδισμα στο Δικέφαλο έδωσε ο Στέφανος Τζίμας στο 50ο λεπτό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με πολύ ωραία ατομική ενέργεια σούταρε από τα αριστερά της περιοχής και από πλάγι αθέση για το 1-0. Η απάντηση από τον Ατρόμητο ήρθε στο 70′ και στον Αγγέλη, ο οποίος με προβολή βάζει τους Περιστεριώτες στο ματς.

Η χαρά για τους φιλοξενούμενες δε κράτησε καθώς ένα λεπτό αργότερα

ο Γκούμας βάζει εκ νέου μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τζίμας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί στον τελικό της Τετάρτης (16/03, 15:00) με τον Άρη, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σταύρος Σαράφης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης (88′ Καστίδης), Δεληγάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (67′ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (88′ Πολιτάκης), Γκούμας (93′ Παπαγεωργίου) και Τζίμας.

Ατρόμητος (Κώστας Πατθενίου): Ρίπης, Σκλάνος, Κορομηλάς (64’Xουρδάκης), Δέδε, Αγγελής, Πούλος-Γρίβας (45′ Κουμπάρος), Αμπατζίδης, Μπέκος (54′ Τσαγγάρης), Ζορμπάς (45′ Σκένδρος), Μπαλάφας και Πιζάνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα