IGN Greece: Reviews Οκτωβρίου 2018

Μπαλίτσα, Άγρια Δύση και πιστολίδια.

Back to back μήνες γεμάτοι gaming. Μετά τον Σεπτέμβρη που μας έμπλεξε στον ιστό της αράχνης του Spider-Man, είχαμε έναν Οκτώβρη ο οποίος δεν είχε τίποτα να ζηλέψει και που κατάφερε να μας καθηλώσει στα gaming συστήματά μας.

Call Of Duty, Red Dead Redemption και πολλοί indie τίτλοι απασχόλησαν τους reviewers του IGN Greece, που με πολύ μεράκι έγραψαν την άποψή τους για άλλη μια φορά, βοηθώντας σας να πάρετε μια γεύση από τους τίτλους του gaming κόσμου!

Πάμε να δούμε λοιπόν

όλα τα παιχνίδια που παίξαμε τον προηγούμενο μήνα.

Black Clover: Quartet Knights Review (PC) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Γενικά το Black Clover: Quartet Knights μας άφησε ανάμικτες εντυπώσεις. Τα γραφικά και η μουσική του είναι προσεγμένα, ενώ το σενάριο αν και όχι ιδιαίτερα πρωτότυπο ήταν αρκετά όμορφο και το γεγονός ότι μπορούμε να το δούμε και από τα μάτια διαφορετικών χαρακτήρων μας φάνηκε ενδιαφέρον. Οι γρήγορες αποστολές, χωρίς rewards ή δυνατότητα upgrade των χαρακτήρων και το ανύπαρκτο Online Battle κάνουν το παιχνίδι αδιάφορο μετά τον πρώτο τερματισμό και δε συμβαδίζουν με την τιμή του (49.99€ στο Steam). Αν δεν είστε λάτρης του anime νομίζω πως οι δύο-τρεις ώρες gameplay δε δικαιολογούν το κόστος ειδικά την εποχή που κυκλοφορούν τόσα indie games σε τιμές DLC και με πολύ καλή ποιότητα.

Ninjin: Clash of Carrots Review (Xbox One) - Διανομή: Modus Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Αν εξαιρέσουμε κάποια difficulty spikes και τον μετριοπαθή οπτικοακουστικό τομέα, το Ninjin: Clash of Carrots μας άφησε θετικές εντυπώσεις. Γενικώς περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα μαζί του και με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψουμε σε αυτό για να ολοκληρώσουμε όλα τα levels του με το S rank και να συλλέξουμε όλα τα αντικείμενα. Δώστε του και εσείς μια ευκαιρία, πιστεύουμε ότι την αξίζει.

Nefarious Review (PS4) - Διανομή: Digerati Publishing

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εν κατακλείδι, το παιχνίδι προσπαθεί να πρωτοτυπήσει στο είδος των 2D Platformer και εν μέρει τα κατάφερε, χαρίζοντάς μας ευχάριστες gaming στιγμές. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί από αυτά που κοροϊδεύει. Μπορεί να κρύβει αρκετές εκπλήξεις και πρωτοτυπίες, αλλά ακόμα και το εναλλακτικό του τέλος δεν προτρέπει τον παίκτη να ξαναζήσει την εμπειρία.

Claws of Furry Review (PS4) - Διανομή: Terahard

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Claws of Furry είναι ένα brawler που έχει σχεδόν σίγουρα φτιαχτεί για να παίζεται από 2-4 παίκτες. Αν και η σόλο εμπειρία δεν είναι απαραίτητα κακή, δεν κάνει τίποτα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του παίκτη, ενώ αντίθετα στο multiplayer η συνεργατική μάχη σε συνδυασμό με τα άκρως ανταποκρίσιμα controls θα σας διασκεδάσουν, ακόμη και στο υπερβολικά δύσκολο Roguelite Mode.

Shikhondo: Soul Eater Review (Switch) - Διανομή: Digerati Publishing

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Shikhondo: Soul Eater προσφέρει ένα καλοφτιαγμένο, αν και όχι ιδιαίτερα πρωτοποριακό bullet hell shoot’ em up και το ντύνει με πανέμορφη εικονογραφία από την Άπω Ανατολή. Το μόνο μεγάλο έλλειμμα του τίτλου είναι η πλήρης απουσία οποιασδήποτε ιστορίας, ενώ η μικρή του διάρκεια είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να έχετε λάβει υπόψιν σας πριν προβείτε στην αγορά του. Παρ’όλα αυτά, αν είστε φαν του είδους, είναι ένας τίτλος που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

Destiny 2: Forsaken Review (PS4) - Διανομή: IGE SA

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Forsaken άρχισε να συμπυκνώνει τα ποιοτικά εκείνα στοιχεία που χρειάζονται προκειμένου να πετύχει το Destiny 2. Μας έδωσε ένα κόσμο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν αποτελεί μόνο φόντο. Οι αλλαγές και οι προσθήκες του αποδεικνύονται καίριες, βγάζοντας τον τίτλο από τον μονόδρομο που ακολουθούσε. Δηλαδή την παραμέληση της ποιότητας του προϊόντος. Αν διορθωθεί και το γεγονός ότι ο οπτικός ρυθμός νοθεύεται από frame drops, τότε έχουμε ένα πολύ καλό συνολικό αποτέλεσμα, το οποίο καλωσορίζουμε και δεν μένει τώρα παρά να δούμε τις αντοχές του.

Super Mario Party Review (Switch) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Super Mario Party υπόσχεται να σας καταπλήξει. Αν είστε άνθρωπος της παρέας ή ακόμα και αν παίζετε μόνος και σας αρέσουν τα γρήγορα και διασκεδαστικά minigames, είναι ένας τίτλος για εσάς. Το δοκίμασα με παρέα αλλά και μόνος και πρέπει να παραδεχτώ, πως το να παίζεις με παρέα είναι πραγματικά τελείως διαφορετική εμπειρία. Φανταστείτε να παίζετε Monopoly μόνοι σας ενάντια σε υπολογιστές. Τώρα φανταστείτε να παίζετε με φίλους σας που θα προσπαθούν να σας κλέψουν τα λεφτά, να σας φάνε την περιουσία και να καταστρέψουν ότι έχετε χτίσει. Το ίδιο γίνετε και στο Super Mario Party. Παίζοντας με παρέα θα ρίξετε άπειρο γέλιο και πραγματικά θα περάσουν ώρες χωρίς καν να το καταλάβετε.Back to back μήνες, γεμάτοι από μεγάλους και πολύ απολαυστικούς τίτλους. Μετά τον Σεπτέμβρη που μας γέμισε με ιστούς και μας έμαθε για άλλη μια φορά μπαλίτσα, έχουμε τον Οκτώβρη, που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει.

Grimmwood - They Come at Night Review (PC) - Διανομή: Headup Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Grimmwood - They Come at Night προσφέρει μια νευραλγική εμπειρία με αργούς ρυθμούς. Οι κοινότητες που αναγκάζεσαι να συμμετέχεις κάνουν ακόμα και τα χειρότερα ανθρώπινα συστήματα να φαντάζουν παραδεισένια. Το concept όμως δεν χάνει πλήρως την άξια του, αφού κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες και με σιδερένια θέληση ο επίδοξος παίκτης θα μπορέσει να εκτιμήσει τους ιδιαίτερους μηχανισμούς του παιχνιδιού.

Pro Evolution Soccer 2019 Review (PS4) - Διανομή: Zegetron

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Εν κατακλείδι, σε έναν άπειρο χρήστη που πήρε το παιχνίδι και έγραψε τη γνώμη του για αυτό μπορεί το το PES να φαίνεται προβληματικός τίτλος με περίεργο A.I. ή να του φαίνεται αστείο να παίζει με την LONDON FC. Για έναν πραγματικά καλό παίκτη όμως το φετινό PES έχει το ρυθμό και το βάθος που χρειάζεται, έχει επιτέλους τη σωστή αναλογία κίνησης και δυσκολίας, κάνοντας επι τέλους ακόμα και τους "κακούς" παίκτες, να συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες και να παίζουν μπαλίτσα. Το PES 2019 είναι με διαφορά ο καλύτερος τίτλος της σειράς είτε σας αρέσει, είτε όχι!

Monster Loves You! Review (Switch) - Διανομή: Radial Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Monster Loves You! είναι ένας δύσκολος τίτλος να προτείνει κανείς γιατί ενώ είναι αρκετά φιλόδοξο, δεν ικανοποιεί σε σχεδόν κανένα τομέα. Ως visual novel, του λείπει η ουσία και το βαθύτερο νόημα που θα κρατούσε έναν ενήλικα προσηλωμένο, ενώ ως δημιουργία απευθυνόμενη σε παιδιά παίρνει μια αχρείαστα σκοτεινή τροπή σε μερικά σημεία. Παρ’όλα αυτά, έχει κάτι γοητευτικό που με έκανε να ασχοληθώ μαζί του για 1-2 ώρες με αρκετή ευχαρίστηση. Δεν νομίζω όμως να το ξαναπαίξω ποτέ.

Sonic Mania Plus Review (Xbox One) - Διανομή: Zegetron

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Sonic Mania μας χάρισε πέρυσι μοναδικές στιγμές, ωστόσο η δίψα μας για περισσότερα 2D Sonic games δεν έχει κορεστεί. Με την προσθήκη του Encore DLC, το πακέτο του Sonic Mania Plus γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, αφού πλέον έχουμε πέντε playable χαρακτήρες και ένα δεύτερο “campaign” (Encore Mode) που εγγυάται αρκετές ώρες απολαυστικού platforming. Εάν ανήκετε στους φίλους του μπλε σκαντζόχοιρου μην κάθεστε... κάντε spin dash στο κοντινότερο κατάστημα και προμηθευτείτε άμεσα αυτό το κομψοτέχνημα.

Flat Heroes Review (Switch) - Διανομή: Deck 13

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Απλό στην θεωρία, ασυγχώρητα προκλητικό στην πράξη, κομμένο και ραμμένο για εμπειρία co-op. Το μινιμαλιστικό Flat Heroes, με τα compact, αλλά έντονα, 300+ levels του, βάζει σε εσάς και τους φίλους σας δύσκολα, τεστάροντας τις ικανότητές σας σε ταχύτητα, ψυχραιμία και αντίληψη. Και όλ’ αυτά σε μία συμφέρουσα τιμή.

TETRA's Escape Review (PC) - Διανομή: Ratalaika Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνοψίζοντας, η διαδικασία διάσωσης των Tetras είναι ευχάριστη. Θα συναντήσετε προκλήσεις και δυσκολίες αλλά πάντα σε ένα κόσμο που δεν παύει να είναι χρωματιστός και να εμπνέει θετικά συναισθήματα, θυμίζοντας κάτι παιδικό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που πραγματικά μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε και οπουδήποτε αφού δεν έχει ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά το hardware, οπότε μπορείτε να το έχετε ακόμα και σε ένα απλό laptop και η έκταση κάθε πίστας είναι σχετικά μικρή με αποτέλεσμα να μην καταναλώνει πολύ χρόνο, αν δεν υπάρχει κάποια μεγάλη δυσκολία. Αν αγαπάτε τα indies και τα puzzle games ή απλά θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με κάτι που να σας θυμίσει τα παλιά το TETRA's Escape είναι ό,τι πρέπει.

Deliver Us The Moon: Fortuna Review (PC) - Διανομή: KeokeN Interactive

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Tο Deliver Us The Moon: Fortuna έρχεται να βγάλει ασπροπρόσωπους τους υποστηρικτές των crowdfunded games, με την αποχαυνωτική ατμόσφαιρά του, τους έξυπνους γρίφους του, αλλά και την καταιγιστική πλοκή του που ξετυλίγεται επάνω στην λαμπρή ομορφιά του νυχτερινού μας ουρανού, την Σελήνη. Η KeokeN Interactive πάρα τα επιφανειακά προβλήματα με το optimisation και την μικρή διάρκεια, καταφέρνει να κάνει ένα ισχυρό ντεμπούτο με ένα παιχνίδι που μας άφησε να ανυπομονούμε για την συνέχεια!

Boundless Review (PS4) - Διανομή: Square Enix Collective

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ο πιο εύκολος τρόπος να περιγράψει κανείς το Boundless είναι σαν το άθροισμα του Minecraft και του No Man’s Sky, με μια μικρή δόση από Portal. Και είναι μια απόλυτα σωστή περιγραφή, καθώς συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τους τρείς προαναφερθέντες τίτλους με εξαιρετική αρμονία. Παρ’όλα αυτά, η απίστευτη ελευθερία που δίνει στον παίκτη μπορεί να φανεί τρομακτική στην αρχή, ενώ η έλλειψη στόχων και το grinding που απαιτείται δεν θα φανούν γοητευτικά σε όλους. Τέλος, η ύπαρξη microtransactions, όσο διακριτική και αν είναι, είναι κάτι που πρέπει να αναφερθεί σε ένα παιχνίδι που κοστίζει ήδη 40 ευρώ.

Overcooked 2: Surf ‘n’ Turf Review (PS4) - Διανομή: Team17 Digital Ltd

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Τo πρώτο –και ελπίζω όχι τελευταίο- DLC του Overcooked 2 ακολουθεί την ίδια φόρμουλα με το main game σερβίροντας μας ακόμα περισσότερα από τα ίδια. Ακούγεται σαν αρνητικό, αλλά δεν είναι, καθώς οι developers μας παρουσιάζουν την καλύτερή τους δουλειά μέχρι τώρα, έχοντας κατανοήσει πλήρως τι κάνει το Overcooked διασκεδαστικό και τι όχι. Τόσο ο σχεδιασμός των κουζινών, όσο και οι πιο πρωτότυπες ιδέες όπως το νεροπίστολο απογειώνουν το συνεργατικό παιχνίδι, αλλά και τη σόλο εμπειρία. Βέβαια, αν σας άρεσε το επίπεδο δυσκολίας του Overcooked 2, τότε ίσως το Surf ‘n’ Turf σας πέσει λίγο βαρύ.

Bridge Constructor Portal Review (PS4) - Διανομή: Headup Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Bridge Constructor Portal κάνει μια εμφανέστατη προσπάθεια να ελκύσει όλους τους φανς των Portal games εισάγοντας στοιχεία των προηγούμενων τίτλων όπου αυτό είναι δυνατό, με διαφορετικά επίπεδα επιτυχίας. Παρ’όλα αυτά κατά βάθος αυτός είναι ένας Bridge Constructor τίτλος, “ντυμένος” με μια αμφίεση Portal. Δεν μας πειράζει πάρα πολύ όμως, καθώς διασκεδάσαμε πολύ φτιάχνοντας τρελές γέφυρες και βλέποντάς τες να καταρρέουν μέχρι να βρούμε τη σωστή.

20XX Review (Xbox One) - Διανομή: Batterystaple Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Σαν σύνολο το 20XX είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Με τα απαιτητικά του levels και τα πολλά διαφορετικά game modes δημιουργεί την αίσθηση ότι υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο για να αντιμετωπίσετε. Η δυνατότητα των μονίμων upgrades και η επιλογή reverent το κάνουν πιο προσιτό σε νεότερους ή πιο άπειρους gamers που θέλουν να δοκιμάσουν τη μαγεία των roguelikes, ενώ οι επιλογή hardcore μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο έμπειρους fans του είδους.

Noahmund Review (PC) - Διανομή: Badland Publishing

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 5.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ειλικρινά το Noahmund είναι ένας τίτλος που ήθελα πάρα πολύ να αγαπήσω. Ανήκει, με την ευρεία έννοια, σε ένα είδος που περνάει εδώ και χρόνια μία κρίση ταυτότητας, κατά την άποψή μου (με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά, όπως για παράδειγμα το Persona). Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι το ντεμπούτο μίας νέας indie ομάδας, ξεκίνησα το playthrough μου με όσο πιο θετική προδιάθεση γινόταν. Και όντως έχει μερικά πολύ γοητευτικά στοιχεία που πλέον λείπουν από τίτλους «κολοσσών». Αλλά δυστυχώς, ο τίτλος της Estudio Ábrego παίρνει σε άλλους σημαντικούς τομείς κάτω από τη βάση.

The Banner Saga Review (Switch) - Διανομή: Versus Evil

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.4, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το τέλος του πρώτου μέρους μας βρήκε να… ξεκινάμε στα καπάκια, ξημερώματα, το επόμενο! Σίγουρα δεν είναι τέλειο: το περίεργο/ απότομο ξεκίνημα, το ερωτηματικό για τη χρησιμότητα των clansmen, η (πανέμορφη) μουσική που σπανίζει, η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία voice acting και τα renown points που έχουν αχρείαστα διπλή χρήση, είναι κάποια σημεία που δικαιολογούν ενστάσεις. Όμως πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα story-rich δημιουργία, με μπόλικο decision impact και με υπέροχα hand-drawn γραφικά. Ειλικρινά πιστεύουμε θα σας καθηλώσει και θα συγχωρήσετε τα αρνητικά του. Συνίσταται ανεπιφύλακτα σε gamers που δίνουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο σενάριο.

Disgaea 1 Complete Review (PS4) - Διανομή: NIS America/Enarxis

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Disgaea 1 Complete είναι σαφές ότι έχει εμβέλεια. Ακόμα και όσοι δεν συμβαδίζουν με το είδος, πρέπει να δουν πέρα από την αρχική εντύπωση και να του δώσουν μια ευκαιρία. Το εύθυμο story, οι δημιουργικές πρωτοβουλίες στο gameplay, τα mechanics που αφομοιώνονται εύκολα καθώς και η έλλειψη άχρηστου υλικού, εξασφαλίζουν την ψυχαγωγία σας. Το κάπως ¨ηλικιωμένο¨ ύφος ίσως ξενίσει λίγο τους μη συνηθισμένους όμως επ’ουδενί δεν μεταβάλει το ενιαίο αποτέλεσμα.

Sega Mega Drive Classics Review (Xbox One) - Διανομή: Zegetron

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Sega Mega Drive Classics δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό, ωστόσο περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα από τη Sega, κυρίως επειδή μας έχει ήδη προσφέρει δύο ανάλογες συλλογές στο παρελθόν. Μετά το Rare Replay ο πήχης των προσδοκιών μας έχει ανέβει πολύ ψηλά και δυστυχώς οι προσδοκίες αυτές δεν εκπληρώνονται με το υπάρχον υλικό. Για να μην αδικήσουμε βέβαια τη Sega, το πακέτο αυτό κρίνεται αρκετά ολοκληρωμένο και σαφέστατα πιο πλούσιο σε σχέση με τα προηγούμενα. Αν λοιπόν θέλετε να περπατήσετε ξανά στους δρόμους της οργής, να σταματήσετε τα σχέδια του Dr. Robotnik και της Zeed ή να σκοτώσετε για πολλοστή φορά τον Death Adder τσιμπήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

FIFA 19 Review (PS4) - Διανομή: Bandai Namco Greece

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το FIFA 19 αποτελεί για μένα μία ευκαιρία για την EA να δοκιμάσει νέα πράγματα. Οι νέες προσθήκες είναι ιδιαίτερα ευχάριστες τόσο των νέων Kick-Off modes, όσο και στο gameplay. Το The Journey έχει αρχίσει να μην τραβάει το ενδιαφέρον και θα μπορούσε κάλλιστα η εταιρεία να δώσει μεγαλύτερο βάθος στο My Career, μιας κι αυτό θέλουν οι υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής σειράς. Παρόλα 'υτά το παιχνίδι θα "ανεβάσει" τους παλιούς και θα "φτιάξει" τους νέους, με την μπάλα και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στα ψηφιακά γήπεδα του FIFA 19.

Assassin's Creed Odyssey (PS4) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Αν κρίνουμε ποσοτικά το Assassin's Creed Odyssey είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο, το πιο φιλόδοξο και το πιο επιβλητικό κεφάλαιο της σειράς. Ένα σημαντικό όμως μέρος του συνόλου του υστερεί σε ποιότητα. Η ανακύκλωση των προαιρετικών αποστολών, το προβληματικό Bounty system, τα ανούσια Conquest battles και ο εν τέλει αναιμικός RPG χαρακτήρας του το καταβαραθρώνουν από την κορυφή, την οποία θα μπορούσε πολύ εύκολα να κατακτήσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το τελικό προϊόν δεν αξίζει την προσοχή σας. Εάν ανήκετε στους φίλους της σειράς η μη απόκτησή του ισοδυναμεί με μέγιστη ύβρη απέναντι στους Ολύμπιους Θεούς.

WWE 2K19 Review (PS4) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Μέσα στην θύελλα των κλασικών προβλημάτων του τίτλου, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε την ανωτερότητά του από το προηγούμενο της σειράς, καθώς και την σορρεία νέων ιδεών από τους δημιουργούς, που αν αποφύγουν τα παιδικά λάθη και καταφέρουν να βελτιώσουν όλους τους τομείς, σίγουρα θα οδηγηθούν σε μια ανοδική πορεία για το παιχνίδι.

Vertical Drop Heroes HD Review (Switch) - Διανομή: Digerati Publishing

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.4, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Αυτό που χαρακτηρίζει το Vertical Drop Heroes ΗD σαν σύνολο είναι η έλλειψη φινέτσας. Κανένα από τα ελαττώματά του δεν είναι τεράστιο, αλλά μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης η συσσώρευσή τους αφήνει μια πικρή γεύση. Δεδομένης της τεράστιας ποικιλίας που προσφέρει το Nintendo eShop σε roguelikes, κάποια εκ των οποίων μπορούν να χαρακτηριστούν ως αριστουργήματα, ο τίτλος αυτός προτείνεται μόνο σε όσους είναι τεράστιοι φαν του genre και βρίσκονται μονίμως σε αναζήτηση μιας καινούριας εμπειρίας.

The Banner Saga 2 Review (Switch) - Διανομή: Versus Evil

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.6, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το The Banner Saga 2 συνεχίζει δυνατά από εκεί που είχε σταματήσει, κρατώντας όλα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και βελτιώνοντας, έστω και λίγο, τους περισσότερους τομείς του. Βουρ για το The Banner Saga 3 τώρα!

Azure Reflections Review (Switch) - Διανομή: Unties

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ένα απρόσμενο comeback από το “Touhou Project” το οποίο μας χαρίζει μια αξιόλογη κυκλοφορία, που ωστόσο απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Αν σας αρέσουν τα Ιαπωνικά σκίτσα και τα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με shooting, ίσως είναι ένας τίτλος που σας ταιριάζει και αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.

Russian Subway Dogs Review (PC) - Διανομή: Spooky Squid Games

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Η απλότητα των controls, η μεγάλη πληθώρα σε χαρακτήρες και η τεράστια γκάμα από εχθρούς παρέχουν μια πολύ challenging ατμόσφαιρα που σε σπρώχνει σε μια “one more try” κατεύθυνση. Η μουσική είναι εξαιρετική, δίνοντας με τα electronic dance και hardbass στοιχεία ένα slavic feel. Το Russian Subway Dogs σε κρατάει καθηλωμένο με την ατελείωτη δράση και τους έξυπνους μηχανισμούς του τόσο για ένα γρήγορο 15λεπτο παιχνίδι, όσο και για ένα πολύωρο achievement hunting session.

Daemonical Early Access Review (PC) - Διανομή: Fearem

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Καταληκτικά, η Fearem φαίνεται να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Από την μία πλευρά πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα στο gameplay του Daemonical, αλλά και να προσθέσει και νέο περιεχόμενο, και από την άλλη πρέπει να βρει ένα τρόπο ώστε να αντιμετωπίσει τους μόνιμα άδειους servers του παιχνιδιού. Και όλα αυτά μόλις δύο μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμα στο Early Access του Steam. Δυστυχώς, στην κατάσταση που βρίσκεται το παιχνίδι αυτή τη χρονική στιγμή, σίγουρα δεν αξίζει τα 13 ευρώ που κοστίζει στο ψηφιακό store του Steam.

Dark Souls: Remastered Review (Switch) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Dark Souls: Remastered στο Switch δίνει σε έναν παλιό αγαπημένο τίτλο μια διάσταση που δεν είχαμε ξαναδεί. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό game ως προς το βαθμό δυσκολίας, ή ακόμα και εξ αιτίας αυτού, το παιχνίδι... με διαλείμματα, που εμπνέει μια φορητή συσκευή, του πάει πάρα πολύ. Πέρα από αυτό δεν υπάρχει νέο περιεχόμενο ειδικά για το Switch και θα έλεγε κανείς ότι είναι μια αρκετά κατώτερη έκδοση από τεχνικής άποψης. Επομένως αν το πρώτο σας κριτήριο για έναν τίτλο είναι τα εντυπωσιακά γραφικά, καλύτερα δοκιμάστε κάποια από τις άλλες εκδόσεις.

NBA 2K Playgrounds 2 Review - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To ΝΒΑ 2Κ Playgrounds 2 πατά, όπως και ο προκάτοχός του, στην ίδια πετυχημένη gameplay φόρμουλα και αναμένεται να διασκεδάσει όσους ψάχνουν ένα αξιόλογο arcade μπασκετάκι. Οι αστοχίες πάντως στα rosters των ομάδων, η υψηλή τιμή διάθεσής του και η ύπαρξη των microtransactions το εμποδίζουν από το να ανακηρυχθεί ως ο “βασιλιάς” του είδους του. Αν δε έχετε ήδη στην κατοχή σας το πρώτο κεφάλαιο της σειράς δύσκολα θα βρείτε κάτι που να κάνει επιτακτική την αγορά του διαδόχου του, ειδικά από την στιγμή που διατίθεται στην τριπλάσια τιμή.

Gift of Parthax Review (PC) - Διανομή: 1C Company

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνολικά η προσπάθεια της Foldergeist Studios είχε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν ατέλειες, όπως κάποια ασάφεια όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ενδυναμώνεται ο χαρακτήρας, όμως το όμορφο σενάριο σε συνδυασμό με το απαιτητικό, αλλά ισορροπημένο gameplay και τα μοναδικά γραφικά του κάνουν το Gift of Parthax μία αξιοπρεπή προσθήκη στην οικογένεια των indie games.

Call of Duty: Black Ops 4 Review (PS4) - Διανομή: IGE S.A.

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Παρά το άκρως εθιστικό multiplayer, η αφαίρεση του single-player campaign είναι κάτι πρωτόγνωρο στο 15 χρόνια ιστορίας του τίτλου. Η Treyarch αποφάσισε να "επενδύσει" πάνω στο hype κι αυτό φαίνεται από την καλή εκτέλεση του Blackout, που όμως δεν αποτελεί κάτι ξεχωριστό αλλά στα μάτια μου φαίνεται σαν μια πολύ καλή αντιγραφή. Το Call of Duty: Black Ops 4 δεν φοβάται να "αντιγράψει" σε μερικά σημεία, μιας και ξέρει ότι το φανατικό κοινό θα του βάλει άριστα. Μήπως όμως το φανατικό κοινό θα πρέπει να ξεκινήσει να αναζητά την ταυτότητα του Call of Duty;

The Banner Saga 3 Review (Switch) - Διανομή: Versus Evil

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Αξίζει να χάσετε αυτή την υπέροχη ιστορία για ένα τσαπατσούλικο τέλος; Για κανένα λόγο. Εξαιρουμένου αυτού, το The Banner Saga 3 είναι γεμάτο κρίσιμες αποφάσεις, ένταση, αγωνία και τεράστιο impact ακόμα και από παλιότερες επιλογές σας. Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε πως παρέχει, μέχρι και το… παρά ένα, μία εξαιρετική εμπειρία και τηρεί κατά γράμμα ό,τι είχε υποσχεθεί στην αρχή: “The story in The Banner Saga changes based on the choices you make”. Ελπίζουμε η developer εταιρία, Stoic Studio, να βγάλει ένα update και να δώσει στο έπος της το ending που του αξίζει…

F1 2018 Review (Xbox One) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:Οι αλλαγές που συναντάμε στο F1 2018 μπορεί να φαντάζουν ανεπαίσθητες στο άπειρο μάτι, ωστόσο οι φανατικοί φίλοι της Formula 1 είναι δεδομένο ότι θα τις εκτιμήσουν. Το νέο κεφάλαιο της σειράς προσφέρει την καλύτερη δυνατή single-player Racing εμπειρία, ωστόσο έχει ακόμη αρκετά χιλιόμετρα να διανύσει μέχρι να βρει την σωστή ισορροπία στο multiplayer. Η εισαγωγή του Safety Rating system βελτιώνει κάπως τα πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να διορθώσει πλήρως τα κακώς κείμενα. Ίσως βέβαια να ζητάμε πολλά από τη στιγμή που και στο πρωτάθλημα της Formula One επικρατούν αλλά μέτρα και άλλα σταθμά σε ότι αφορά τις ποινές...

Valkyria Chronicles 4 Review (Switch) - Διανομή: Zegetron

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πούμε ότι το Valkyria Chronicles 4 προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, που όμοιά της δεν θα βρείτε σε κανέναν άλλον τίτλο. Ο συνδυασμός της καταθλιπτικής πραγματικότητας του πολέμου με κάποια από τα πιο όμορφα γραφικά που έχουμε συναντήσει, καθώς και η μάχη που παντρεύει στρατηγική με real time και shooter στοιχεία μοιάζουν στην επιφάνεια τόσο ασύμβατα που λογικά δεν θα έπρεπε να ταιριάζουν. Και όμως το συνολικό αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον, διασκεδαστικό και πάνω απ’όλα πρωτότυπο. Όπως με κάθε τι σε αυτόν το κόσμο, δε θα αρέσει σε όλους, αλλά ο μόνος τρόπος να το μάθετε είναι να το δοκιμάσετε.Red Dead Redemption 2 Review (PS4) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 10, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Red Dead Redemption είναι ένα αριστούργημα, που καταφέρνει να μας κάνει να αφήσουμε πίσω όλα τα open world παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι τώρα και να κολλήσουμε, όπως η αρκούδα στο μέλι, στην απεραντοσύνη, στην σπιρτάδα και στην τελειότητά του. Μια περιπέτεια που σου δείχνει την σκληρότητα του τότε κόσμου, και μια Αμερική αμείλικτη απέναντι σε όσους αντιτάσσονται στους κανόνες της, προσπαθεί να πνίξει την ομάδα του Arthur, αλλά όχι χωρίς να βρίσκει αντίσταση. Αν ψάχνετε για έντοσο gameplay και πολλή δράση, τότε σίγουρα πρέπει να το αποκτήσετε με μάτια κλειστά.

Sinner: Sacrifice for Redemption Review (Xbox One) - Διανομή: Another Indie

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 6.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Τελικά πως θα ήταν το Dark Souls αν αντιμετωπίζαμε μονάχα τα bosses του; Κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν ένα Action RPG χωρίς ίχνος σεναριακής πλοκής, με φτωχό lore και ακόμη φτωχότερο level design. Ότι δηλαδή είναι και το Sinner: Sacrifice for Redemption. Σαφέστατα η “level-down” προσέγγιση των developers είναι πρωτοποριακή και αξίζει τα όποια εύσημα της αποδοθούν, ωστόσο δεν αρκεί από μόνη της για να εξυψώσει την δημιουργία τους στο πάνθεον των Soulslike δημιουργιών. Με τα δεδομένα που επικρατούν θα το συστήναμε αποκλειστικά στους φανατικούς του είδους.

Pathfinder: Kingmaker Review (PC) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.2, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Γενικά πρόκειται για έναν τίτλο που, παρά τα όποια προβλήματά του, έχει οπωσδήποτε θέση στη συλλογή κάθε φαν του είδους. Καταφέρνει να συνδυάσει επιτυχημένα κάποια φρέσκα στοιχεία, όπως το kingdom management, με άλλα κλασικά. Επίσης, η τεράστια ποσότητα περιεχομένου (σίγουρα πάνω από 100 ώρες για ένα playthrough, εάν ασχοληθείτε και λίγο με side-quests), σε συνδυασμό με την αρκετά καλή ποιότητα, θα σας ικανοποιήσουν. Ωστόσο, εάν αυτή θα είναι η πρώτη σας επαφή με το σύστημα, προετοιμαστείτε για μελέτη!

Fist of the North Star: Lost Paradise Review (PS4) - Διανομή: Zegetron

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.3, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το Fist of the North Star: Lost Paradise μοιράζεται αρκετά στοιχεία με τα Yakuza games, αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να διατηρεί την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Η μάχη είναι γρήγορη, αιματηρή και εξαιρετικά θεαματική, αν και η παρουσία των QTEs αφαιρεί λίγο από τον ενθουσιασμό που προσφέρει η εκτέλεση μιας εντυπωσιακής τεχνικής. Τα minigames κάνουν και εδώ μια εμφάνιση και συνδυάζουν εξαιρετικά την φαιδρότητα με μια κατά τ’άλλα σχετικά σοβαρή αφήγηση, η οποία κρατάει το ενδιαφέρον του παίκτη μέχρι το τέλος της με αρκετές ανατροπές. Τα τεχνικά προβλήματα του τίτλου ναι μεν είναι εμφανή, αλλά δεν αρκούν για να αφαιρέσουν την διασκέδαση που προσφέρει με τη σέσουλα.

Dragon Ball FighterZ Review (Switch) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Ένα σύνηθες παράπονο των κατόχων Switch είναι οι γραφικές επιδόσεις των μεταφορών στην υβριδική κονσόλα. Λογικό, αφού το hardware της δεν ενδείκνυται για συγκρίσεις, σε σύγχρονους τίτλους, με PC, PS4 και Xbox One. Και όμως, η developer Arc System Works μεταφέροντας σχεδόν αυτούσια την οπτική (σε συνδυασμό με 60 fps) εμπειρία των υπόλοιπων gaming stations, κάνει τους απανταχού φίλους της Nintendo να βγάλουν γλώσσα! Προσθέστε και το έξτρα πλεονέκτημα της φορητότητας και πλέον τα… “κορόιδα” είναι οι άλλοι! Να πούμε επίσης ότι δε θα ήταν δίκαιο να είμαστε αυστηροί για το φτωχό offline περιεχόμενο, καθώς, μας αρέσει- δε μας αρέσει, αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων της Nintendo και πρέπει να συμβιβαστούμε σε αυτή.

Soulcalibur VI Review (PC) - Διανομή: Bandai Namco Hellas

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Συνολικά το Soulcalibur VI προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία τόσο στο single-player όσο και στο multiplayer κομμάτι του. Με την βαθιά ανάλυση της ιστορίας αλλά και των χαρακτήρων και των κινήτρων τους να αναζητήσουν το Soul Edge και το ικανοποιητικότατο online multiplayer στο οποίο συνδέεστε και βρίσκετε αντιπάλους πανεύκολα υπόσχεται να γεμίσει ευχάριστα πολλές ώρες. Αν προτιμάτε να παίζετε με φίλους υπάρχει η επιλογή του Versus για να μονομαχήσετε χρησιμοποιώντας τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες ή τις δικές σας δημιουργίες. Τα νέα mechanics δίνουν μία νέα αίσθηση στο παιχνίδι κάνοντας το -κατά τη γνώμη μας- ένα από τα καλύτερα Fighting της αγοράς.

The World Ends with You: Final Remix Review (Switch) - Διανομή: CD Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Το The World Ends with You -Final Remix- διατηρεί όλη την γοητεία του πρωτότυπου τίτλου όσον αφορά την ιστορία και τον οπτικοακουστικό τομέα, ο οποίος μάλιστα έχει δεχτεί αρκετές βελτιώσεις. Παρ’όλα αυτά το gameplay χάνει εξαιτίας του χειρισμού, ιδιαίτερα σε docked, όπου τα motion controls είναι ιδιαίτερα κουραστικά και ανακριβή. Σε handheld mode, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, αλλά ακόμα και έτσι πότε δεν δίνει αίσθηση μεγίστης ακρίβειας. Σαν σύνολο, θα λέγαμε ότι είναι ένα σχετικά καλό port, με αρκετό καινούριο περιεχόμενο, παρ’όλα αυτά η υψηλή τιμή του δεν δικαιολογείται για έναν τίτλο δέκα ετών.

Blacksea Odyssey Review (PS4) - Διανομή: Digerati Publishing

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7.4, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Blacksea Odyssey είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς μια αστοχία σε επίπεδο game design μπορεί να εμποδίσει μια δημιουργία από το να κατακτήσει την κορυφή. Στην προκειμένη περίπτωση οι roguelite μηχανισμοί εξυψώνουν και ταυτόχρονα καταδικάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Τα εφόδια που σας δίνει το παιχνίδι μετά από κάθε αποτυχημένο run δεν είναι αρκετά για να σας ωθήσουν στην επιτυχία και ως εκ τούτου είναι μάλλον απίθανο να φτάσετε μέχρι το τέλος του. Κατόπιν αυτού, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε ξανά και ξανά μέχρι τα... άστρα να μπουν στην κατάλληλη θέση και να βρείτε τα κατάλληλα runes και upgrades. Με άλλα λόγια η επιτυχία σας βασίζεται κατά βάση στις ορέξεις της θεάς τύχης.

Battlerite Royale Review (PC) - Διανομή: Stunlock Studios

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 8.5, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

Γρήγορο, δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό με έντονο ρυθμό και κεντρικό άξονα τις μάχες που δεν σταματούν ποτέ! Για εκείνους που αγαπούν τα moba αλλά συνάμα θέλουν να μείνουν στο πνεύμα τον ημερών είναι ένας must τίτλος!

Punch Line Review (PC) - Διανομή: Enarxis Dynamic Media

Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 9, δίνοντας την εξής ετυμηγορία:

To Punch Line, όπως και η σειρά Zero Escape, απευθύνεται σε... λίγους και εκλεκτούς. Παρόλα αυτά, λόγω των έντονων Adventure στοιχείων του, μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσετε το genre των Visual Novel. Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια εκεί έξω, με τόσο βαθύ και ώριμο σενάριο. Φροντίστε λοιπόν να του δώσετε την ευκαιρία που του αξίζει.

IGN GreeceDusk - Release Date Announcement TrailerJust Cause 4 - Expansion Pass TeaserΟ Ken Masters Echo και ο Incineroar στo Super Smash Bros.

Πηγή: IGN Greece

Keywords
ign, ign, call of duty, xbox one, super mario, square enix, assassins creed, formula 1, dragon ball, red, black, namco, upgrade, online, steam, anime, games, dlc, xbox, ps4, switch, ige, frame, super, mario, party, monopoly, άπειρο, night, pro, evolution, soccer, pes, london, monster, sonic, μπλε, heroes, escape, laptop, puzzle, moon, square, minecraft, sky, game, banner, saga, versus, voice, impact, sega, mega, drive, rare, replay, πήχης, fifa, νέα, journey, εταιρεία, odyssey, system, rpg, σημαίνει, wwe, nintendo, eshop, συγκεκριμένο, dogs, electronic, dance, δραση, session, access, store, nba, νβα, studios, ops, blackout, studio, update, dynamic, real, time, world, design, pathfinder, star, lost, yakuza, εμφάνιση, dragon, fps, offline, edge, fighting, run, adventure, date, echo, bros, κινηση στους δρομους, κλειστα επαγγελματα, αξια, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, εξτρα, ξανα, blackout, δυνατα, ανακυκλωση, γηπεδα, γνωμη, δουλεια, ιχνος, μουσικη, νβα, ομορφια, παιχνιδια, ρυθμος, σεληνη, τα νεα, dlc, edge, eshop, formula 1, games, game, heroes, lost, mega, minecraft, ps4, real, rpg, square enix, square, star, super mario, time, versus, αστρα, αγορα, αγωνια, αθροισμα, εξαιρεσεις, αξιζει, αμερικη, ανθρωπος, απλα, αρμονια, άπειρο, αρκουδα, ατμοσφαιρα, αφαιρεση, αφηγηση, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γελιο, γευση, γινεται, γοητεια, γραμμα, δεδομενο, δευτερο, δυνατοτητα, δυστυχως, διψα, δικη, δειχνει, δωσει, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολα, ευρω, ειλικρινα, υπαρχει, ελευθερια, ελλειψη, εν μερει, εννοια, εμφάνιση, εποχη, επρεπε, επιτυχια, ερωτηματικο, ερχεται, εταιρεία, εταιρια, ετων, ιδεες, ιδια, ιδιο, ειδος, υπολογιστες, υφος, θυελλα, θεωρια, ισορροπια, εκδοσεις, κεφαλαιο, λαθη, λεφτα, λειπει, λογια, λογο, μαγεια, ματια, ματι, μελι, μηνες, μπλε, μπορειτε, νεα ταξη πραγματων, νοημα, ξεκινημα, ξημερωματα, ομαδα, παντα, οικογενεια, ολα τα παιχνιδια, οπωσδηποτε, ουσια, παιδικα, παιδια, πήχης, ποιοτητα, προβληματα, ρολο, σεναριο, σεσουλα, σιγουρα, συγκεκριμένο, σειρα, σκιτσα, σχεδια, ταυτοτητα, τιμη, τιτλος, υψηλη, φυσικα, φορμουλα, φοντο, φορα, χειροτερα, ψηφιακο, ψυχραιμια, ομορφα, ωρες, access, ανηκει, anime, super, banner, dance, black, sky, call of duty, date, design, drive, dogs, adventure, echo, puzzle, escape, evolution, φιλοι, fifa, fighting, frame, γινετε, hand, ιδιαιτερα, ige, impact, journey, switch, κειμενα, kick, κομματι, laptop, london, mario, μια φορα, monster, monopoly, moon, namco, night, nintendo, odyssey, offline, ops, πακετο, dynamic, pes, παιχνιδι, player, party, rare, red, replay, run, saga, studio, studios, sega, session, sonic, σημαίνει, single, soccer, spider, system, steam, της παρεας, online, upgrade, update, θετικα, υλικο, υπεροχη, world, bros, yakuza, voice, electronic, store
Τυχαία Θέματα