H Βικτόρια κρατάει τον Χροσόφσκι για τον Ολυμπιακό

Η Γκενκ έχει κάνει πλουσιοπάροχη πρόταση στην Βικτόρια Πλζεν για τον μέσο Πάτρικ Χροσόφσκι, αλλά ο Πάβελ Βρμπα θέλει να κρατήσει τον παίκτη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 27χρονος Σλοβάκος, είναι από τα βασικά γρανάζια στη μεσαία γραμμή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον β' προκριματικό, με 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ στο περσινό πρωτάθλημα Τσεχίας.

Ο τεχνικός της Βικτόρια,
έχει τονίσει στο παρελθόν ότι ο παίκτης δεν θα φύγει από το Πλζεν τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, ωστόσο σύμφωνα με τα τσεχικά ΜΜΕ, η βελγική ομάδα έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 6 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα οι Τσέχοι μπορούν να απορρίψουν, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Χροσόφσκι θα παραχωρηθεί, όμως η Βικτόρια θέτει ως όρο στην Γκενκ να κρατήσει τον παίκτη μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θέλει να την βοηθήσει στην προσπάθειά της να μπει στους ομίλους.

Άλλωστε, οι ιθύνοντες της Βικτόρια έχουν ήδη προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο παραχώρησής του με την απόκτηση του Κάλβαχ, ενώ υπάρχουν ήδη οι Χόραβα, Προχάτσκα, Μπούχα και Γιάνοσεκ που μπορούν να βοηθήσουν στη μεσαία γραμμή.

Ο Χροσόφσκι πάντως προς το παρόν απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος στην Κυανή Ακτή καθώς πρόσφατα νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.
Keywords
Τυχαία Θέματα