H επικύρωση έφερε ανακούφιση

H επικύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκεύης εκτός από χαμόγελα έφερε και τεράστια ανακούφιση στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι στο πρωτάθλημα που θα αρχίσει τον Αύγουστο δεν θα εκκινήσουν με -6 και ούτε θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές, κάτι που ισχύει για τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουμε
πως ο Πανιώνιος δεν εξασφάλισε άδεια για τις διοργανώσεις της UEFA λόγω του άρθρου 52 για μη εγγυημένα μελλοντικά έσοδα, κάτι που για τις εγχώριες διοργανώσεις δεν ισχύει μετά την τροποποίηση των ποινών την περασμένη Τετάρτη και την επικύρωσή τους την Παρασκευή.

Έτσι, ο μοναδικός κίνδυνος που υφίσταται για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι το πρόστιμο που θα επιβληθεί μέχρι 20.000 ευρώ.

Από εκεί και έπειτα, καμία εξέλιξη δεν έχει υπάρξει στο θέμα προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν την επιστροφή του Ζοσέ Ανιγκό για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να τρέξει ο προγραμματισμός.

Πάντως, τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται η ΠΑΕ να προχωρήσει σε ανακοινώσεις είτε μεταγραφικών αποκτημάτων, είτε ανανεώσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα