H Sony λανσάρει την υπηρεσία αλλαγής ονόματος στο PSN

Επιτέλους θα τελειώσουν οι ντροπές.

H Sony ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα μπορούν επιτέλους να αλλάξουν το online ID τους στο Playstation Network, από αύριο, 11 Απριλίου.

Το feature της αλλαγής του online ID για το PSN, που ανακοινώθηκε στο PlayStation

Blog, θα είναι προσβάσιμο από ένα web browser και δωρεάν, την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή θα κοστίζει $9.99 η $4.99 για τους κατόχους PlayStation Plus.

Αν αποφασίσετε οτι το νέο σας ID δεν είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε δωρεάν να επιστρέψετε στο παλιό σας ID, το οποίο θα παραμείνει κατοχυρωμένο σε εσάς, ακόμα και αν το αλλάξετε.

Προκειμένου μάλιστα να μην σας χάσουν οι φίλοι σας, το παλιό σας ID θα είναι διαθέσιμο δίπλα στο καινούργιο για 30 μέρες.

Θα πρέπει ωστόσο να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς, ενώ πολλά παιχνίδια υποστηρίζουν αυτό το feature, ίσως τίτλοι που κυκλοφόρησαν πριν την 1η Απριλίου 2018, μπορεί να μην είναι συμβατά με το νέο online ID. Το να παίξετε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας username και υπάρχει πιθανότητα να χάσετε πρόσβαση σε DLC.

Η Sony, για να μας βοηθήσει, δημιούργησε μια λίστα, με παιχνίδια που θα είναι συμβατά με το feature αυτό, κάποια άλλα που θα είναι μερικώς συμβατά και άλλα που θα έχουν τεράστιο πρόβλημα με τις αλλαγές του ονόματος.

Πριν φύγετε, δείτε όλα τα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν με αυτό το feature, για να είστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤο PlayStation 4 συνεχίζει την ακάθεκτη πορεία του στις πωλήσειςH Sony επιβεβαιώνει τις αλλαγές του PSN Online ID μαςΤα DualShock 4 αποκτούν περισσότερο χρώμα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα