H Razer ανακοινώνει τα νέα της Star Wars προϊόντα

Εγώ ακόμα περιμένω την RGB τοστιέρα μου...

Στο πλαίσιο της 4ης Μαΐου (παγκόσμιας ημέρας Star Wars) η Razer θα κυκλοφορήσει ένα νέο σετ περιφερειακών διακοσμημένο με τους αγαπημένους μας άστοχους Stormtroopers.

Στο νέο αυτό σετ συμπεριλαμβάνονται, ένα νέο μηχανικό πληκτρολόγιο χωρίς

το numpad, ένα ασύρματο ποντίκι και άλλο ένα XL gaming mat για το ποντίκι σας. Τα συγκεκριμένα προϊόντα βρίσκονται ήδη στην ιστοσελίδα της Razer και στην περίπτωση, που αγοράσετε και τα τρία αντικείμενα, τότε θα αποκτήσετε και μια μικρή έκπτωση στο bundle.

BlackWidow Lite Stormtrooper Edition: €109,99Atheris Stormtrooper Edition: €69,99Goliathus Extended Stormtrooper Edition: €39,99

Το συνολικό bundle ανέρχεται στα €219 και η έκπτωση σε αυτήν την περίπτωση είναι 10%, άρα στην ουσία η τελική τιμή βρίσκεται περίπου στα €197.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και μετά το Endgame κάθεται και κλαίει σε μια σπηλιά, δίπλα στα παλιά συμβόλαια συνεργασίας των Robert Downey Jr και Chris Evans με τη Marvel Studios.

IGN GreeceΤο πρώτο ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο για το Xbox είναι γεγονόςΚλείνει το digital store της η RazerΝέα Opto-Mechanical Πληκτρολόγια από τη Razer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα