H Fantasy Flight ανακοίνωσε το Marvel Champions

Ένα νέο LCG κάνει την εμφάνισή του.

Ένα νέο καρτοπαίχνιδο ανακοίνωσε η Fantasy Flight Games εμπνευσμένο από τον κόσμο της Marvel.

Το "Marvel Champions" είναι το νέο συνεργατικό Living Card Game (LCG) της FFG για 1 έως 4 παίκτες. Το παιχνίδι βάζει τους παίκτες στον ρόλο γνωστών χαρακτήρων ενώ προσπαθούν να κερδίσουν διάφορα σενάρια.

Το "Marvel

Champions: The Card Game Core" έχει ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, χωρίς να πρέπει να αγοράσετε διπλότυπο core set για να αποκτήσετε έξτρα αντίγραφα των καρτών, όπως συνηθίζεται. Περιέχει πέντε έτοιμα decks (Iron Man, Captain Marvel, Spider-Man, Black Panther, She-Hulk) για τους παίκτες, με σενάρια αντιπάλων όπως οι Rhino, Klaw και Ultron. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα trackers και tokens, που μπορεί να χρειαστείτε.

Όπως συνηθίζεται, το παιχνίδι θα λάβει αργότερα expansion που λογικά θα προσθέτουν νέα deck χαρακτήρων και σενάρια. Το "Marvel Champions" θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα επιτραπεζίων.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέα επιτραπέζια ανακοίνωσε η CMON Teburu: Η εξέλιξη των επιτραπέζιων παιχνιδιών Η USAopoly προκαλεί τις γνώσεις σας με το Disney Geek Out

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα