H Epic μηνύει το Fortnite Live festival του Norwich

Έχουν τα δίκια τους.

H Epic προέβη σε μηνύσεις κατά των διοργανωτών του Fortnite Live Festival του Norwich και φαίνεται να έχει τα δίκια της.

Καταρχάς, σύμφωνα με το eurogamer, οι τιμές των εισιτηρίων ήταν αρκετά υψηλές, για μια διοργάνωση που μόνο το όνομα πήρε από το Fortnite. Η διοργάνωση ήταν εντελώς πρόχειρη, με πολύ λίγα πράγματα να σχετίζονται με το παιχνίδι, ενώ ακόμα και γι' αυτά οι υπεύθυνοι δεν είχαν λάβει την κατάλληλη άδεια.

Έτσι

λοιπόν η Epic δήλωσε πως ήρθε ο καιρός να αναλάβει δράση: "Η εμπειρία που έχουν οι παίκτες μας είναι πολύ σημαντική για εμάς, είτε αυτή προέρχεται μέσα από το παιχνίδι, είτε έξω από αυτό. Η Epic Games δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο Norwich και έχει προβεί στις απαραίτητες μηνύσεις προς όλους τους υπεύθυνους."

Οι διοργανωτές, ωστόσο, φαίνεται να υποσχέθηκαν να φέρουν πίσω το event για μία ακόμη χρονιά. Ένας εκ των υπευθύνων μάλιστα, ονόματι Shaun Lord, δήλωσε ότι "Το φεστιβάλ ήταν για τα παιδιά που αγαπούν το παιχνίδι. Θα ήθελα να γίνεται κάθε χρόνο. Θα πρέπει μάλιστα να φροντίσουμε να το βελτιώνουμε κάθε φορά."

Την κατάσταση περιμένουμε να χειριστεί το High Court of London. Μέχρι όμως να βγει η απόφαση, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΈρχονται αλλαγές στα V-Bucks Llamas του FortniteΝέος διαγωνισμός από τους δημιουργούς του FortniteΤο Fortnite είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ετήσιων εσόδων στην ιστορία των video games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα