H Bézier Games ανακοίνωσε το One Night Ultimate Super Villains

Ένα νέο αυτοτελές παιχνίδι της σειράς One Night.

H Bézier Games ανακοίνωσε το One Night Ultimate Super Villains, ένα νέο αυτοτελές παιχνίδι στη σειρά One Night.

Μια μάχη ξεκινάει ενώ οι ήσυχοι πολίτες του Shady Grove των ΗΠΑ

κοιμούνται. Οι πιο ισχυροί ήρωες που ο κόσμος έχει ποτέ γνωρίσει έχουν ενωθεί για να σταματήσουν την επίθεση κακόβουλων σούπερ κακοποιών. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι κακοποιοί κρύβονται απλά ως κάτοικοι του Shady Grove. Επομένως, οι ήρωες πρέπει να βρουν αυτούς τους προδότες πριν να είναι πολύ αργά …

Στο One Night Ultimate Super Villains, οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους των ηρώων ή των κακοποιών. Καθένας έχει εκπληκτικές υπερδυνάμεις που εξυπηρετούν το σκοπό τους. Το άσχημο τρίο του Rapscallion, ο Dr. Peeker και ο Henchman # 7, σκοπεύουν να ξεφύγουν από τα εγκλήματά τους, ενώ τα μέλη του Super Club Of Overt Powers (SCOOP) είναι όλοι έξω για να τους πιάσουν. Το Shady Grove… ίσως ακόμη και ο κόσμος… δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.

Το One Night Ultimate Super Villains είναι ένα αυτοτελές παιχνίδι της σειράς One Night. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια, καθώς σας προκαλεί να συλλάβετε τους κακούς και να σώσετε τον κόσμο! Οι Super Villains μπορούν επίσης να συνδυαστούν με άλλα παιχνίδια της σειράς – One Night Ultimate Werewolf, Daybreak, Vampire και Alien – για ακόμα περισσότερη διασκέδαση – και χάος.

Ενώ η δωρεάν εφαρμογή για το παιχνίδι δεν απαιτείται, παρέχει εκπληκτική αφήγηση από τον Eric Summerer που καθοδηγεί τους παίκτες στη φάση της νύχτας του παιχνιδιού. Το Super Villains διαθέτει εικονογράφηση από τον καλλιτέχνη του One Night Gus Batts, στο στυλ του κλασικού 90’s Cartoon Network ™.

Το One Night Ultimate Super Villains θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Kickstarter τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και θα αποσταλεί πριν από το τέλος του 2018.

ΠΗΓΗ

Read more on [SITE_NAME]Το Witless Wizards στο KickstarterΤο Among the Stars σε ios και AndroidTo Z First Impact στο Kickstarter

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα