Group H: Νίκες για Ρωσία και Σλοβενία

Η Ρωσία επικράτησε της Κύπρου με 2-0 στην Λευκωσία, ενώ η Σλοβενία νίκησε με 1-0 την Μάλτα στην Λιουμπλιάνα για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.


Κύπρος-Ρωσία 0-2
Στο ΓΣΠ

της Λευκωσίας η Ρωσία ήταν καλύτερη, νίκησε την Κύπρο με 2-0 και έμεινε στην πρώτη θέση του Ομίλου.
Η Ρωσία άνοιξε νωρίς το σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό με καταπληκτικό σουτ από τον Αλεξάντρ Ερόκιν.
Στην επανάληψη διπλασίασε τα τέρματα της στο 55’ όταν οι Γκολοβίν, Μπαρίνοφ και Ζεμαλεντίνοφ «έκρυψαν» την μπάλα με τον τελευταιο να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να πλασάρει εύστοχα.
ΚΥΠΡΟΣ: Μίκαελ, Ψάλτης (77’ Ζαχαρίου), Παναγιώτου (61’ Αβραάμ), Κατελάρης, Κάρο, Κάστανος, Αρτυματάς (72’ Κυριάκου), Ιωάννου, Πίττας (61’ Τζιόνι), Παπουλής (72’ Ηλία), Λοίζου.
ΡΩΣΙΑ: Γκιγιέρμε, Καραβάεφ, Ντιβέεφ, Τζικίγια, Σμοσνίκοφ, Ερόκιν, Μπαρίνοφ, Γκολοβίν (67’ Κουζιάεφ), Μίραντσουκ (64’ Μπακάεφ), Σμολόφ (75’ Τιουκάβιν), Τσερίσεφ (46’ Ζεμαλεντίνοφ).


Σλοβενία-Μάλτα 1-0
Στο Στόζιτζε στην Λουμπλιάνα, η Σλοβενία νίκησε με 1-0 την Μάλτα και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση.
Η Σλοβενία άνοιξε το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι στο οποίο υπόπεσε ο Σαταριάνο και εκτέλεσε ο Σάντι Λόβριτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν στο 88’ κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Ζάγιτς από τον Ατάρντ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σποράρ αλλά ο Μπονέλο απέκρουσε.
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπιζόλ, Μεβλίγια, Μπάλκοβετς, Τσερίν, Κούρτιτς, Μλακάρ (61’ Ζάγιτς), Λόβριτς (Στάνκοβιτς), Μπόχαρ (61’ Τσρνιγκοϊ), Τσέσκο (70’ Σπόραρ).
ΜΑΛΤΑ: Μπονέλο, Σο, Πέπε, Μουσκάτ, Κορμπολάν (46’ Καμενζούλι), Τέουμα, Καρουάνα (79’ Πισάνι), Ατάρντ, Ντίμεκ (58’ Πολ Μ’ Μπονγκ), Σαταριάνο (58’ Μοντομπέλο), Μ’ Μπονγκ (73’ Γκάμπιν).

Keywords
Τυχαία Θέματα