Gazzetta dello Sport: “Ο Τζιοβίνκο κλείνει στον ΠΑΟΚ!”

Στον ΠΑΟΚ στέλνει τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο η ιταλική πασίγνωστη εφημερίδα Gazzetta dello Sport! Στη σημερινή (26/7) ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει ότι η πιθανότητα επιστροφής του παίκτη στην Ιταλία χάνει έδαφος, παρότι τον παίκτη έχουν προσεγγίσει πολλές ομάδες από τη Serie A

και τη Serie B, καθώς αυτός προσανατολίζεται να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ φεύγοντας από την Αλ Χιλάλ. Μάλιστα, στην περίπτωση του “Δικέφαλου”, όπως λέει το ιταλικό έγκυρο ΜΜΕ, απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

“Η πιθανότητα επιστροφής στην Ιταλία του Sebastian Giovinco χάνει έδαφος. Τον ποδοσφαιριστή έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες από τη Serie A και τη Serie B, αλλά αυτός θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του εμπειρία μακριά από την Ιταλία. Το συμβόλαιό του με τον αραβικό σύλλογο Al Hilal θα λήξει τον Δεκέμβριο, αλλά το «ατομικό μυρμήγκι» θέλει να επιστρέψει άμεσα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Πλησιάζει, λοιπόν, στο “σπίτι”. Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα