Gamescom 2019: H CD Projekt Red ετοιμάζει 15 λεπτά gameplay για το Cyberpunk 2077

Και θα είναι διαθέσιμο της επόμενη εβδομάδα.

Όσοι ήθελαν να δουν παραπάνω υλικό από το gameplay του Cyberpunk 2077, τότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ. Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι θα δείξει 15 λεπτά νέου gameplay, στις 30 Αυγούστου και ώρα 21:00 (Ελλάδος).

Σε ένα blog post, η CD Projekt Red αναφέρει πως το gameplay που θα δείξει, θα είναι μια μίξη από το υλικό που παρουσιάστηκε σε δημοσιογράφους και όσους παρευρέθηκαν

στη Gamescom 2019.

To stream θα περιλαμβάνει επίσης μια συνέντευξη με τους developers, με πρόσθετες πληροφορίες για το gameplay. “Αναμείνετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σκέψης πίσω από δημιουργικές αποφάσεις, πληροφορίες σχετικά με την Pacifica - μία από τις περιοχές της Night City και πάρα πολλά πράγματα πάνω στα playstyles που θα μπορείτε να υιοθετήσετε, όταν κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 το επόμενο έτος," γράφει η CD Projekt Red.

Tο stream θα λάβει χώρα στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας σε Twitch και Mixer και την παρουσίαση θα κάνει η επικεφαλής επικοινωνιών της Αγγλίας, Hollie Bennett.

Η CD Projekt Red θα κάνει stream το gameplay στην PAX West, από την Βαρσοβία.

Πριν φύγετε, μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία μας έδωσε πάνω από 100 νέα screenshots για το παιχνίδι, στην Gamescom, αν και τα περισσότερα ήρθαν από το gameplay demo της E3.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceGamescom 2019 - Cyberpunk 2077: To Multiplayer ερευνάται, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβείTo Cyberpunk 2077 ίσως λάβει DLC σαν του WitcherCyberpunk 2077: Nr.2 χαρακτήρας με τις περισσότερες γραμμές διαλόγου ο Johnny Silverhand

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα