Gamescom 2018: Total War: Three Kingdoms Preview

Νέοι ήρωες, νέα mechanics και παλιό καλό TOTAL WAR.

Όπως και ο προκάτοχός του το Total War: Three Kingdoms είναι ένα turn based strategy, real time tactics game.

Στην

περίοδο των Τριών Βασιλείων, οι παίκτες ελέγχουν μία από τις 11 φατρίες του παιχνιδιού, οι οποίες πρέπει να εξαλείψουν άλλες παρατάξεις, να ενοποιήσουν την Κίνα και να καταστούν ο τελικός ηγέτης της. Οι παίκτες χειρίζονται τις μονάδες πεζικού και ιππικού αλλά και κάτι παραπάνω, που δίνει στο παιχνίδι μια άλλη ομορφιά, τους Ήρωες.

Αυτοί οι Ήρωες, οι οποίοι μπορούν να διοικούνται ξεχωριστά από τα στρατεύματά τους, έχουν στην κατοχή τους μοναδικά όπλα και αντικείμενα, και κρίνουν κατα μία έννοια την ροή της μάχης. Οι Ήρωες μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε μονομαχίες ενός έναντι ενός, οι οποίες τελειώνουν όταν ένας από αυτούς πεθαίνει ή φεύγει, κάτι που κάναμε για να τελειώνουμε με τη μάχη του Demo γρήγορα και να νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε παιχταράδες. Φυσικά κατέχουν πολύ δυνατά spell και passives και εμείς είχαμε την χαρά να δούμε 2 από αυτούς στην μάχη.

Μιας και ορμήξαμε κατευθείαν στο gameplay, αφού ήταν το κύριο πράγμα που είδαμε στην Gamescom, να πούμε πως η γενική εμπειρία δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου και τα πάντα ήταν αρκετά κατανοητά και εύκολα στο να γίνουν. Ένα όμορφο στοιχείο ήταν εκείνο της ενέδρας που το είδαμε στο σενάριο που μας δόθηκε να παίξουμε. Φυσικά οι Ήρωες μας ήταν προετοιμασμένοι και παρελάσαμε σε μια επική μάχη όπου ολοκληρώθηκε με το ιππικό μας να ορμά πισώπλατα στους τοξότες τους, κονταροφόρους να προστατεύουν τους τοξότες μας και το πεζικό με τους Ήρωες να δίνουν ένα φοβερό σόου ως δόλωμα στην αρχή. Μόλις είδαμε να έρχονται οι ενισχύσεις τους βέβαια για να μην χάνουμε χρόνο και στρατιώτες απλά νικήσαμε το 1v1 με τον ήρωα και βγήκαμε νικητές.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ευχάριστο 15 λεπτο και μια ωραία τροπή στην ιστορία του TOTAL WAR που σίγουρα οι λάτρεις της σειράς θα εκτιμήσουν. Ακόμα και για αρχάριους παίκτες όμως το περιβάλλον ήταν φιλικό και σίγουρα θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάποιον με τους τίτλους της διάσημης σειράς τακτικής μάχης!

IGN Greece11 λεπτά Gameplay από το Total War: Three KingdomsTotal War: THREE KINGDOMS – Sun Jian In-Engine TrailerTo Total War: Three Kingdoms καθυστερεί για το 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα