Game of Thrones: Ένα Live αφιερωμένο στο τέταρτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου! (spoiler alert)

Σήμερα, στις 18:00, η Τώνια Κωνσταντινάκου και η καλεσμένη της Ιωσηφίνα Γριβέα, συντάκτρια του Oneman.gr, θα αναλύσουν το τέταρτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου!

Είδες το επεισόδιο «The Last of the Starks» και έχεις απορίες; Αναρωτιέσαι πώς θα αντιδράσουν οι Βόρειοι όταν μάθουν την ταυτότητα του Τζον; Θέλεις να μάθεις γιατί επιστρέφει ο Τζέιμι στο Κινγκς Λάντινγκ και αν θα σκοτώσει η Άρια τη Σέρσι; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις την πέμπτη από τις οκτώ αφιερωμένες στο Game of Thrones

εκπομπές που έχει προγραμματίσει η Nova! Η Τώνια και η Ιωσηφίνα θα δώσουν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, θα εξετάσουν όλες τις θεωρίες και θα μιλήσουν για την αίσθηση που μας άφησε το επεισόδιο.

Παράλληλα, θα κληρώσουν το e-book «Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και μπλουζάκια GoT. Επίσης, θα υπενθυμίσουν ότι όποιος κάνει share το Live, δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα running παπούτσια από την limited edition συλλογή #ULTRABOOST x Game of Thrones της adidas, εμπνευσμένα από τους οίκους των Επτά Βασιλείων και των φυλών πέρα από Το Τείχος. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου και θα αναδείξει τέσσερις νικητές!



Τα running παπούτσια από την limited edition συλλογή #ULTRABOOST x Game of Thrones της adidas. Κυκλοφορούν ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα, αλλά και στο www.adidas.gr/ultraboost-game_of_thrones.

Keywords
Τυχαία Θέματα